Se ditt lokala utbud

Ternstedt Invent

Ternstedt Invent erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Att låta oss ta totalansvar innebär en enklare och smidigare lösning för våra kunder.

sda

Nu tar vi klivet in i ny EL-era

Ternstedt Invent tar stora steg mot en mer hållbar framtid genom att officiellt välkomna den nya "El-eran" med inkorporeringen av moderna och effektiva elbilar. Denna strategiska övergång markerar vårt bestämda åtagande för att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara mobilitetslösningar. Genom denna nyskapande förändring fortsätter vi att leda vägen mot en mer resurseffektiv och ansvarsfull verksamhet.

Våra tjänster

Vi utför tjänster åt både privatpersoner och företag. Tjänster inom energi, VS, el, plåt & ventilation samt larm & säkerhet. Om du behöver hjälp med något, tveka inte att höra av dig till oss. Läs mer om våra tjänster för dig som privatperson eller företag.

Jobba hos oss

Bli en del av vårt team

Ternstedt Invent AB är ett starkt växande installationsföretag med filialer från Västervik i söder till Örebro i norr. Är du en nyfiken elektriker, VS montör, kyltekniker, ventilationsmontör, projektledare eller har andra kvalifikationer som vi söker.

Hör gärna av dig till oss på rekrytering@ternstedtinvent.se så berättar vi mer om hur det är att arbeta på Ternstedt Invent AB.

Jobba på Ternstedt Invent

Hur är det att jobba på Ternstedt Invent? Bli en del av vårt team redan idag!

Ventilationsmontör

Nu behöver vi förstärka teamet på flera orter. Är du vår nästa ventilationsmontör?

Värmepumpstekniker/kyltekniker

Nu söker vi en driven och engagerad värmepumpstekniker/kyltekniker till våra orter Åtvidaberg, Västervik, Kinda och Linköping.

Serviceelektriker/Entreprenadelektriker

Nu söker vi Serviceelektriker/Entreprenadelektriker till Västervik, Åtvidaberg, Kinda och Linköping.

VS montörer

Vi söker VS-montörer till orterna Västervik, Åtvidaberg, Kinda och Linköping.

Kylmontörer

Nu behöver vi stärka upp teamet med kylmontörer till Kinda, Linköping och Åtvidaberg.

Plåtslagare

Vi söker plåtslagare i Kinda, Linköping och Åtvidaberg.

OVK Tekniker

Ternstedt Invent AB växer och söker nu sociala och drivna OVK Tekniker till sina team.

Referenser

Referenser

Guldfisken 10

Ternstedt Invent är med och bygger om Guldfisken 10 i Linköping till lägenheter och samt nytt kontor till Willhelm. Vi installerar VS, el, ventilation samt styrteknik.

Referenser

Idrottskvinnan 1

Ternstedt Invent är med och bygger om panncentralen t1 i Linköping till bostäder. Arbetet innefattar omfattande VS installationer. Projektet förväntas vara färdigt i början på 2024.

Referenser

Glasdörren 7

Glasdörren 7 är en fastighet innehållande en restaurang med storkök, en kontorslokal och en samlingslokal där Ternstedt Invent varit med och gjort omfattande VS och ventilationsarbeten.

Referenser

Nybyggnation av hälsocentral i Gamleby

Detta är ett projekt där vi installerar VS på en nybyggnation av en hälsocentral i Gamleby. Omfattande installation av avloppssystem, vattensystem och värmesystem i hela byggnaden. Ordervärdet är 2 MSEK.

Referenser

Nybyggnad av produktionslokal, kontor och lager i Linköping

Iglon. Projektnummer: 1463709

Referenser

Tillbyggnad av folkhögskola i Linköping

Valla folkhögskola. Projektnummer: 1434337

Vi finns på flera orter - kontakta oss på våra filialer

Inspiration

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Privat
Inspiration & trender

Luktfri med egen app: Här är toaletten du inte trodde fanns

Den är luktfri, rengör med kroppstempererat vatten och smekande varmluft, har sitsvärme – och du kan planera ditt toabesök via en app. Är framtidens toalett redan här?

Privat
Inspiration & trender

Tvättstugan: Från undangömd till hemmets hjärta

Är tvättstugan ett rum du helst undviker att spendera tid i? Då är det dags att tänka om! Comforts inredningsexpert Angelica Lindström tipsar om hur du kan ta tillvara på utrymmet och göra tvättstugan till ett rum du faktiskt vill vara i.

Privat
Inspiration & trender

Välj din stil på badrum – 7 trendiga och klassiska stilar

Har du tröttnat på ditt gamla slitna duschdraperi, noppriga handdukar och fula golv i badrummet? Eller tar badkaret upp alldeles för mycket plats? Här är 7 trendiga och klassiska stilar som passar både stora – och små badrum.

Hitta oss

Ternstedt Invent

Välj en plats för att få mer information om butiken: