Kopiera länk

Comfort-kollen EL

Med Comfort-kollen el erbjuder vi en grundlig granskning av dina elinstallationer för att upptäcka eventuella risker och uttjänade komponenter. Med vårt engagemang för din säkerhet kan du lugnt gå till sängs med vetskapen om att ditt hem är i goda händer.

Comfort-kollen el är en rådgivningstjänst som syftar till att förbättra säkerheten och energieffektiviteten i ditt hem. Genom ett noggrant hembesök och en professionell bedömning av dina befintliga elinstallationer erbjuder vi skräddarsydd rådgivning för att säkerställa att ditt hem blir både säkrare och mer miljövänligt. Alla våra elektriker är certifierade enligt branschens villkor, så hos oss kan du känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt och säkert. Nedan följer en närmare titt på vad denna tjänst innebär och vilka fördelar den kan erbjuda.  

Hembesök och grundlig kontroll

 

Våra elektriker kommer att genomföra ett noggrant hembesök där de granskar dina elinstallationer i detalj. Syftet med detta besök är att identifiera eventuella brister eller ineffektiviteter i ditt elsystem. Denna grundliga kontroll är avgörande för att säkerställa att allt är i gott skick och fungerar som det ska.  

Åtgärdschecklista

 

Efter att hembesöket är avslutat kommer du att få en åtgärdschecklista. Denna lista innehåller rekommenderade åtgärder som kan vidtas för att förbättra säkerheten och energieffektiviteten i ditt hem. Checklistan fungerar som en praktisk guide och ger dig en översikt över vad som fungerar bra och vad som behöver åtgärdas.

En av de främsta målsättningarna med Comfort-kollen el är att öka säkerheten i ditt hem. Genom att identifiera och åtgärda potentiella risker, såsom gamla eller skadade elinstallationer, minskar vi risken för olyckor som kan orsaka personskador eller skador på ditt hem.  

Energieffektivitet och miljömedvetenhet

 

Utöver säkerhet är energieffektivitet och miljömedvetenhet viktiga komponenter i vårt tjänsteerbjudande. Genom att optimera dina elinstallationer kan du minska din energiförbrukning och därmed sänka dina energikostnader. Dessutom bidrar du till att minska din miljöpåverkan genom att använda mindre energi och minska ditt koldioxidavtryck.  

Professionell vägledning och åtgärder

 

Om din åtgärdschecklista visar på behovet av förändringar eller uppgraderingar, kommer vårt team att erbjuda professionell vägledning. Vi kan hjälpa dig med att välja rätt produkter, utföra installationer och även ta hand om bortforsling av gamla utrustningar. Vårt mål är att göra processen så smidig och bekväm som möjligt för dig.

En investering i ditt hem och framtiden

 

Comfort-kollen el är inte bara en tjänst utan en investering i ditt hem och din framtid. Genom att förbättra säkerheten och energieffektiviteten i ditt hem kan du njuta av ett tryggare och mer kostnadseffektivt boende samtidigt som du bidrar till att minska miljöpåverkan. Detta är ett steg mot att skapa en bättre och mer hållbar framtid för oss alla.

 

Kontakta oss på våra filialer

Om du är intresserad av denna tjänst eller vill ha mer information, tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för att svara på dina frågor. För att boka comfort-kollen el, kontakta oss på din närmsta filial som du hittar längst ned på sidan. Vi finns här för att hjälpa dig med att göra ditt hem säkrare, mer energieffektivt och miljövänligt.

comfortkollen_el.jpg

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping