Se ditt lokala utbud

Fordonsladdning

På Comfort rustar vi dig för en elektrisk framtid. Vi erbjuder flera olika typer av helhetslösningar och installationer anpassade efter dina behov.

icon

Billaddning

Vi erbjuder flera olika typer av helhetslösningar för att du enkelt och smidigt ska kunna ladda din elbil.

icon

Tung trafik

Comfort har ett komplett sortiment av laddutrustning och tjänster för tunga fordon som installeras av certifierade elektriker. Vi bygger laddinfrastruktur stort som smått åt beställare från privat och kommunal sektor över hela landet.

icon

Batterilager

Våra certifierade elektriker har stor erfarenhet av installation av batterilager som bidrar till sänkta effekttoppar.

Billaddning

Med en elbil behöver du aldrig mer lägga tid på att åka till en bensinstation. Du kan ladda när du står parkerad, antingen hemma heller på jobbet. På Comfort hjälper vi dig med lösningar och installationer av laddboxinstallationer anpassade efter din budget och behov.

Tung trafik

Tunga transporter kräver laddningsinfrastruktur med höga effekter. Hos Comfort finns ett komplett sortiment av tjänster för laddning anpassade för tung trafik och marin miljö. Vi guidar dig till passande hårdvara och backendlösningar och hjälper till med helheten så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Batterilager

När användandet av mycket el sker samtidigt uppstår effekttoppar, som styr prissättningen på ditt effektabonnemang. Med ett batterilager kan topparna jämnas ut, vilket innebär att abonnemangskostnaden kan sänkas med uppemot 50%. Genom att investera i ett batteri kan du få ta del av stödtjänstintäkter. Om du dessutom väljer att komplettera med en solcellsanläggning blir affären ännu bättre.

Undrar du över något?

Vi svarar gärna på dina frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer någon av våra erfarna handläggare upp dig. Vi hör av oss så fort vi kan, oftast inom 2-3 helgfria dagar.

Ärende*