Stolpe in för naturen - fordonsladdning!

Ju fler laddstolpar desto friskare morgonluft. Comfort löser allt från elinstallationer hos privatpersoner till avancerade lösningar för tung industri med kunder som t ex Vattenfall, Scania och OKQ8. Vi tecknar alltfler service- och installationsavtal med våra kunder och just nu installerar vi supersnabbladdare på ett 40-tal OKQ8-stationer på uppdrag av Skellefteå Kraft. Totalt bygger Skellefteå Kraft tillsammans med OKQ ett av Sveriges största laddnätverk med 800 laddplatser på 300 stationer - en satsning för att främja användningen av elektriska fordon i Sverige.

Comfort har totalentre- prenad för fordonsladdning

Att Comfort har fordonsladdning som eget affärsområde för våra 146 lokaliseringar i Sverige innebär att vi kan erbjuda totalentreprenader och serviceavtal för dig som kund i hela landet. Med oss som partner får du ett helt team av experter som tar hand om allt från projektering, installation och service inkl dgnet-runt-kundtjänst och uppkopplade laddpunkter för att säkerställa att det fungerar smidigt när allt är klart.

Laddning anpassad för tung trafik

Tunga transporter kräver ex vis laddningsinfrastruktur med höga effekter och därför tillhandahåller vi ett komplett sortiment av laddning anpassad för tung trafik och marin miljö. Hos Comfort finns ett komplett sortiment av tjänster för laddning speciellt anpassad för tung trafik och marin miljö. Vi guidar dig till passande hårdvara och backendlösningar och hjälper till med helheten så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Batterilager

Tunga transporter kräver ex vis laddningsinfrastruktur med höga effekter och här tillhandahåller vi ett komplett sortiment av tjänster för laddning anpassad för tung trafik och marin miljö. Ett annat område är batterilager. När användandet av mycket el, eller brist på tillräcklig effekt, sker samtidigt så uppstår effekttoppar som styr prissättningen på effektabonnemang. Med ett batterilager kan topparna sänkas med upp till 50%. Genom att investera i ett batteri kan du få ta del av stödtjänstintäkter. Och om du dessutom väljer att komplettera med en solcellsanläggning blir affären ännu bättre.

Undrar du över något?

Vi svarar gärna på dina frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer någon av våra erfarna handläggare upp dig. Vi hör av oss så fort vi kan, oftast inom 2-3 helgfria dagar.

Ärende*