Inspiration & Referenser

Välkommen till en värld av badrumsinspiration! Här hittar du allt du behöver för att förvandla ditt badrum till en oas av stil och komfort. Oavsett om du söker trendiga designidéer, smarta förvaringslösningar eller praktiska renoveringstips, så har vi samlat inspirationen som hjälper dig att skapa ditt drömbadrum. Du kan också ta del av tidigare projekt vi har utfört.

Inspiration & trender

  • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

  • Inspiration & trender

Vedum tipsar: 5 inredningstips för det lilla badrummet

Med genomtänkt förvaring och smarta detaljer kan ett litet badrum bli både rymligt och praktiskt, men det gäller att tänka till. Här listar Vedums designansvarig Jenny Andersson sina bästa tips på hur du får badrummet att kännas större – utan att tumma på vare sig funktion eller stil. Dessutom presenterar Vedum en efterlängtad nyhet – en vacker badrumsmiljö i linnebeige där genomtänkt design kompenserar för få kvadratmeter.

Expertens tips: Det här ska du tänka på när du väljer badkar

Med ett badkar kan du förvandla badrummet till ett rofyllt hemmaspa.

Tvättstuga

Tvättstugan: Från undangömd till hemmets hjärta

Är tvättstugan ett rum du helst undviker att spendera tid i? Då är det dags att tänka om!