Kopiera länk

Elektriker

Ternstedt Invent har ett flertal elektriker som finns tillgängliga för dig med all sin kunskap för att sköta all service, reparation och nyinstallation. Vi utför även energieffektiviseringar och allt arbete utförs av våra branschcertifierade elektriker. Med oss är du i trygga händer.

Professionell och trygg service för privatpersoner

Vår långvariga erfarenhet inom elinstallationer gör oss till det självklara valet för privatpersoner som behöver elektriker med högsta kompetens och certifieringar enligt branschens regelverk. Din trygghet är vår prioritet, och vi är dedikerade till att erbjuda bästa möjliga service när det gäller elinstallationer.

Mindre1.jpg

Elektriker för små och stora uppdrag

Vårt breda tjänsteutbud omfattar allt från små servicearbeten till omfattande installationer. Våra elektriker är specialiserade på att hantera alla typer av elektriska behov, och vi prioriterar kvalitet och säkerhet i varje projekt. Vi utför bland annat:

  • Servicearbeten: Allt från att byta eluttag, elskåp eller utföra mindre reparationer är våra elektriker välutrustade för att hantera. Vi förstår att även små detaljer är viktiga för din hemmiljö.
  • Större Installationer: Behöver du dra ny el i hela ditt hus eller utföra omfattande uppgraderingar av din elanläggning? Vårt team har erfarenheten och kompetensen för att göra det smidigt och säkert.
  • El-genomgångar: Om du vill säkerställa att din elanläggning är i toppskick kan våra elektriker, med vår tjänst el-kollen, utföra en noggrann genomgång av din bostad för att identifiera eventuella förbättringar eller säkerhetsrisker. Klicka här för att läsa mer om el-kollen.

Energieffektiviseringar

Vidare arbetar vi även med hållbara lösningar såsom solceller och laddare till din elbil. Genom att ta detta steg mot hållbarhet kan du både spara pengar och minska din miljöpåverkan samtidigt som du njuter av bekvämligheten med modern energiteknik. 

  • Solcellsanläggningar: Minska din miljöpåverkan och spara pengar på din elräkning genom att installera solceller. Våra experter kan hjälpa dig med allt från planering till installation och underhåll. Solceller är en banbrytande teknologi som omvandlar solljus direkt till elektrisk energi. Genom att installera solceller på ditt tak eller på annan lämplig plats på din fastighet kan du producera din egen förnybara och hållbara el. Detta har flera fördelar såsom en minskad elkostnad på längre sikt och genom att producera egen el från solen minskar du din klimatpåverkan. Det ger dig även en stabil energiförsörjning. Klicka här för att läsa mer om solceller.
  • Laddboxar för elbilar: Om du äger en elbil eller överväger att skaffa en, kan vi installera en elbilsladdare i ditt hem för bekväm och snabb laddning. Vårt mål är att göra din övergång till elbil så enkel och smidig som möjligt. Elbilsladdare är optimerade för att leverera rätt mängd energi till din elbil, vilket förlänger batteriets livslängd och ökar effektiviteten. Våra laddboxinstallatörer är experter inom att säkerställa att din elbilsladdare fungerar smidigt och effektivt, vilket ger dig den bästa laddningsupplevelsen. Klicka här för att läsa mer om tjänsten.

Varför välja våra elektriker?

Vårt team av elektriker är dedikerat till att leverera pålitliga och professionella tjänster till privatpersoner. Oavsett om du står inför ett akut elproblem eller planerar en större elinstallation, kan du lita på oss för att göra jobbet rätt. Vi kombinerar vår erfarenhet med den senaste tekniken och de bästa materialen för att säkerställa att dina elbehov uppfylls på bästa möjliga sätt. Alla våra elektriker är certifierade enligt branschens villkor och vet hur de levererar ett tryggt och säkert arbete. Med oss är du i trygga händer.

Kontakta oss idag

För att dra nytta av våra kunniga elektriker och professionella service, tveka inte att kontakta oss idag. Vi är redo att besvara dina frågor, diskutera dina projekt och ge dig en kostnadsfri offert. Vårt mål är att säkerställa att din elanläggning är säker, effektiv och i toppskick. Med vårt team av branschcertifierade elektriker kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dina elbehov på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner för alla dina elinstallationer och elektrikertjänster. Vi är här för att hjälpa dig skapa en trygg och effektiv elanläggning i ditt hem.

Kontakta oss på din närmsta filial så hjälper vi dig vidare. Du hittar våra filialer längre ner på sidan.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping