Kopiera länk

Plattsättare

Planerar du att renovera och behöver en plattsättare?

Vi hjälper dig

Plattsättning är en central aspekt av många renoverings- och byggprojekt, och det spelar en avgörande roll när det gäller att skapa vackra och funktionella ytor. Oavsett om du planerar att renovera ditt badrum, kök, hall, eller något annat utrymme, är våra professionella plattsättare experter på att leverera enastående resultat. Vi hjälper dig med allt från val av plattor, beställning och utförande om så önskas. Du får en kostnadsfri offert innan du väljer om du vill gå vidare med arbetet.

Allt från små renoveringar till hela badrum - du har väl inte missat att vi erbjuder vår tjänst Färdigt Badrum. Om du planerar en helrenovering av badrummet hjälper vi dig från idé till färdigt badrum, läs mer om tjänsten här.

Erfarna plattsättare för din renovering

Våra skickliga plattsättare bär med sig en gedigen erfarenhet när det kommer till att förvandla ytor med kakel och klinker. Oavsett om det är i badrum, kök, hall eller tvättstuga, så är de grymma på att förena funktion och estetik.

För att arbeta som en auktoriserad plattsättare krävs ett certifikat både för individen och företaget. Vi håller en hög standard och det gäller inte bara våra plattsättare, utan även hela vår verksamhet. Varje auktoriserat företag har genomgått en utbildning som överensstämmer med Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV). Dessa regler utgör grundstenen för säkra och hållbara våtrum, och vi följer dem noggrant i varje steg av vårt arbete.

Genom att välja att samarbeta med ett auktoriserat företag kan du som kund vara trygg med att allt arbete som utförs står i full överensstämmelse med den aktuella bygglagstiftningen. Vi sätter din tillit högst upp på vår prioriteringslista och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna när vi förvandlar dina visioner till verklighet.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Är du i renoveringstankar men vet inte riktigt vart du ska börja - kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert. Du vet väl om att vi har ett showroom i Tornby, Linköping om du vill komma förbi och bolla idéer eller bara få inspiration!

Du når oss på tel: 013-684 00

Inspiration och trender-vedum listar badrumstrender 2021.jpg

Våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping