Elinstallation

Vi erbjuder företag och privatpersoner kompletta lösningar inom alla typer av eluppdrag och elinstallationer.

Trygga och säkra installationer

Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service där vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter fastighetens förutsättningar och dina specifika behov.

Områden inom elinstallation

Entreprenader

Vi tar oss an både totalentreprenader och delade entreprenader för elinstallation och elarbeten vid byggprojekt.

Larm och passersystem

Med installation av larm och passersystem hjälper vi kunder att skapa trygghet både i hemmet och på arbetsplatser.

Ljussättningar

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med funktionsljus, trygghetsljus samt stämningsljus. Oavsett dina behov hjälper vi till med ljussättningen och skapar skräddarsydda lösningar.

Energibesparing

Genom noggrann besiktning av nuvarande elektrisk utrustning hjälper våra erfarna installatörer hjälper privatpersoner, företag och kommuner effektivisera sin energianvändning.

Solceller

Comfort utför elinstallationer och driftsättningar av solcells anläggningar över hela landet i samarbete med Soltech Energy Solutions.

Ställverk

Comforts installatörer har lång erfarenhet av uppställning och inkoppling av luft- eller gasisolerade ställverk och sammankoppling med stamnätet. Vi bistår även med uppställning och inkoppling av mellanspänningsställverk och transformatorer i fastigheter eller industribyggnader.

Hissinstallation

Vi erbjuder helhetslösningar inom hissinstallationer och kan sköta allt från projektering, installation, service och underhåll för alla typer av hissar.

Hitta till oss

Våra medlemsföretag finns från Ystad till Gällivare, hitta din närmaste partner.

Förslag: