Kopiera länk

Tjänster

Värmepumpar

Intresserad av en ny värmepump? Eller behöver du reparera din befintliga? Vi hjälper dig med allt från rådgivning till installation. Hos oss är du i trygga händer, med professionell rådgivning, kvalitativa produkter och certifierade montörer.

Lång erfarenhet

Vi har över 20 års erfarenhet och bred kompetens inom försäljning, installation och service av alla typer av värmepumpar. Vi finns på flera olika orter runt om i Östergötland, samt i Västervik och Örebro. Vi har ett flertal montörer som finns tillhands för just ditt behov, självklart ackrediterade och certifierade. Hos oss kan du känna dig trygg med att arbetet utförs enligt branschens regler.

Rätt värmepump för din fastighet

Att välja rätt värmepump är avgörande för att optimera din fastighets uppvärmning och minska dina kostnader. Vi går med dig hela vägen, från rådgivning till installation, för att säkerställa att du får en värmepump som är perfekt anpassad för din fastighet. Genom att utvinna värme från naturen hjälper vi dig att sänka dina uppvärmningskostnader betydligt mer än du kanske tror. Dessutom är värmepumpar kända för sin imponerande livslängd, vilket gör dem till en lönsam investering för framtiden. Det finns flera olika typer av värmepumpar, och vi har expertisen för att hjälpa dig att välja den som bäst passar dina behov. Oavsett om du är intresserad av luft-vatten, bergvärme eller någon annan typ av värmepump, är vi här för att anpassa en lösning som är skräddarsydd för din fastighet och som möter dina förväntningar.

Vi arbetar med kända och pålitliga leverantörer med kvalitativa produkter och garantier. De leverantörer vi arbetar med är Nibe, Mitsubishi och Thermia.

Varmepump.png

Värmepumpsservice

  • Installation
  • Reparation
  • Service

Ska du installera en helt ny värmepump går det bra att kontakta oss så hjälper vi dig med val och vad du ska tänka på, allt för att anpassa just ditt behov. Vi utför också felsökningar och reparation av din befintliga värmepump. Om du vill ha din värmepump servad, går det också bra, där vi  säkerställer effektiviteten och energibesparingen. Genom att boka service av din värmepump kan du minimera driftkostnader och öka livslängden. 

Corren annons Mitsubishi.png

Miljövänligt val

Vår strävan efter hållbarhet inkluderar användning av energieffektiva system och material som minskar energiförbrukningen och därmed sänker koldioxidutsläppen. Genom att minimera vår påverkan på miljön strävar vi efter att skapa en mer hållbar framtid, inte bara för våra kunder utan även för vår planet. Genom att välja våra miljövänliga värmepumpslösningar, är du inte bara med och minskar dina egna kostnader, utan också med och bygger en mer hållbar och miljövänlig framtid. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Kontakta oss för offert och rådgivning

Om du är intresserad av någon av våra värmepumpstjänster är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Du får hjälp med rådgivning anpassat efter just ditt behov, samt en kostnadsfri offert. Du når oss på någon av våra filialer som du hittar längst ner på sidan. Klicka dig vidare på din närmsta filial för rätt kontaktuppgifter.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping