Kopiera länk

Spontan-ansökan

Vi tar gärna emot din spontanansökan! Om du inte hittar en specifik tjänst som matchar dina kvalifikationer eller intressen just nu, tveka inte att skicka in en spontanansökan. Vi på Ternstedt Invent är alltid på jakt efter talangfulla och engagerade personer som kan bidra till vårt team. Genom att skicka in din spontanansökan ger du oss möjlighet att överväga dig för framtida lediga tjänster som kan passa din profil. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska möjligheterna att arbeta tillsammans!

Om Ternstedt Invent

På Ternstedt Invent erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där du kan utvecklas och växa. Vi tror på att ge våra medarbetare utrymme att påverka och bidra till företagets framgång. Med en kultur präglad av samarbete och innovation, erbjuder vi en plattform där din potential kan blomstra. Vi är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga förmåner och en trygg arbetsplats med kollektivavtal. Hos oss blir du en del av ett växande team med spännande utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Ansökan

Då vi är en multidisciplinär verksamhet söker vi en bred mängd roller. Allt från elektriker till plåtslagare. Här kan du läsa mer om våra olika roller och vad vi ofta efterfrågar av dig som person. Passar du in på någon av våra roller? Tveka inte att skicka in din spontanansökan till oss, så återkopplar vi om vi finner dig intressant för framtida jobb. Märk gärna din ansökan med "Spontanansökan" samt vilken typ av roll du söker.

Skicka din ansökan till: rekrytering@ternstedtinvent.se

Roller

Ventilationsmontör

Som ventilationsmontör hos oss är du ansvarig för att installera, underhålla och reparera ventilationssystem i olika byggnader. Din uppgift är att säkerställa hög kvalitet på inomhusluften genom noggrann hantering av ventilationssystemets olika komponenter. Vi söker främst dig som har relevant utbildning och erfarenhet på området, men lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad och drivs av att utvecklas i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har en positiv inställning där du ser möjligheter i det dagliga arbetet. Du är samarbetsvillig samtidigt som du kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du innehar ett öga för service.

Värmepumpstekniker/Kyltekniker

Som värmepumpstekniker kommer du att ha ansvar för installation, service och reparation av olika typer av värmepumpssystem. Din roll innefattar att genomföra tekniska undersökningar, diagnostisera fel och utföra nödvändiga reparationer för att säkerställa optimal prestanda och energieffektivitet. Vi söker dig som är teknik-intresserad och vill jobba med installation och reparation av värmepumpar. Om du tidigare jobbat med detta som VS-montör eller elektriker är det meriterande. Har du jobbat med kylinstallationer är detta också meriterande. Vi utlovar ett fritt arbete med möjlighet för utbildningar löpande inom branschens förekommande fabrikat. Kylcertifikat-utbildning, om du inte redan har, kommer att erbjudas.

Serviceelektriker/Entreprenadelektriker

Som elektriker kommer du att vara ansvarig för installation, underhåll och reparation av elsystem i olika typer av byggnader och anläggningar. Din roll innefattar att läsa och tolka ritningar, montera elutrustning, felsöka och utföra nödvändiga reparationer för att säkerställa att elsystemen fungerar korrekt och säkert. Vi söker en erfaren service- och entreprenadelektriker med hög servicekänsla och problemlösningsförmåga. Du bör vara självgående, ha körkort och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Vi värdesätter din förmåga att bygga goda relationer och ditt intresse för teknisk problemlösning

VS-montörer

Som VS-montör kommer du att vara ansvarig för installation, underhåll och reparation av VVS-system i olika typer av byggnader. Dina uppgifter inkluderar att läsa och tolka ritningar, montera rör och komponenter samt säkerställa att VVS-systemen fungerar effektivt och uppfyller alla säkerhets- och kvalitetskrav. Vi värdesätter din öppenhet, engagemang och vilja att utvecklas. Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Kylmontör

Som kylmontör kommer du att ansvara för att effektivt montera och installera olika kylsystem och kylutrustning enligt givna ritningar och specifikationer. Din roll kommer att inkludera installation av kompressorer, kylmaskiner, rörledningar och andra komponenter, samt genomföra nödvändiga tester för att säkerställa korrekt funktion och driftsäkerhet. Vi söker en kylmontör med kylcertifikat och B-körkort. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi värdesätter din öppenhet, engagemang och förmåga att bygga goda relationer samt ditt intresse för teknisk problemlösning.

Plåtslagare

Som plåtslagare kommer du att vara ansvarig för tillverkning och installation av olika metallkonstruktioner såsom tak, fasader och ränndalar. Ditt arbete innefattar att noggrant forma och montera metallplåtar enligt ritningar och specifikationer för att säkerställa både hållbarhet och estetik i våra projekt. Vi söker en driven och serviceinriktad plåtslagare som vill utvecklas och göra kvalitetsarbete. Vi värdesätter din öppenhet, engagemang och förmåga att bygga goda relationer samt ditt intresse för teknisk problemlösning.

OVK-tekniker

Som OVK-tekniker kommer du att vara ansvarig för att genomföra obligatorisk ventilationskontroll enligt gällande regler och normer. Ditt arbete kommer att innefatta inspektion av ventilationssystem, utförande av mätningar och dokumentation av resultat för att säkerställa att luftkvaliteten i byggnader uppfyller kraven. Vi söker en självgående och noggrann individ med god teknisk kompetens och förståelse för ventilationsanläggningar. Vi erbjuder en roll i ett framgångsrikt företag med fantastiska arbetskamrater. Vi värdesätter din öppenhet, engagemang och förmåga att bygga goda relationer samt ditt intresse för teknisk problemlösning.

Ternstedt_ventilation_plåt.jpg