Jobba hos oss

Vad roligt att du har hittat hit och är nyfiken på att jobba hos oss! Comfort finns över hela Sverige och består av både medlems- och dotterbolag i installationsbranschen. Vi är en multidisciplinär kedja; våra företag arbetar med VS, ventilation och el, både mot privat- och företagskunder.

Bli en del av oss

Det är människorna som gör oss framgångsrika. Eftersom vi är många företag i Comfortfamiljen behöver vi alltid fler engagerade och yrkeskunniga medarbetare inom alla discipliner; VS, el och ventilation. Några av bolagen behöver även förstärka kompetensen inom svets och plåt, så hos oss finns stora möjligheter att utvecklas. Hos oss finns både nyutexaminerade gymnasiestudenter som tar sina första kliv i yrkeslivet, vuxenlärlingar och medarbetare som har lång erfarenhet- och yrkesskicklighet. Tillsammans vill vi ha kul på jobbet!

Hur ansöker jag?

Lediga tjänster hittar du och ansöker till direkt hos våra medlems- och dotterbolag, där hittar du även kontaktuppgifterna. Du kan även maila din ansökan via knappen nedan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Hitta oss

Sök efter din närmaste comfortmedlem och skicka in din ansökan.

Förslag: