Kopiera länk

Billaddare

Elbilar har tagit världen med storm och utgör en viktig del av den moderna bilindustrin. Om du nyligen har skaffat en elbil, så är du en del av denna gröna revolution. För att säkerställa att din elbil alltid är redo att rulla, är det viktigt att ha en pålitlig billaddare installerad hemma. På Ternstedt Invent är vi här för att göra övergången till elbilsladdning så smidig som möjligt och erbjuder därmed installation av elbilsladdare.

Skräddarsydda installationer

 

Då det är allt vanligare med elbilsköp har vi valt att erbjuda våra kunder laddstolpar och billaddare till sin elbil. Varje hem och varje elbilsägare är unik. Därför har vi specialiserat oss på att erbjuda skräddarsydda billaddar-installationstjänster som är anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller har särskilda krav för din elbilsladdare, kan våra certifierade montörer skapa den bästa lösningen för dig.  

Erfarna och skickliga montörer

 

Vi förstår att installationen av en billaddare kräver precision och expertis. Våra montörer är inte bara certifierade utan också erfarna inom detta område. De har genomfört många framgångsrika installationer och har en djupgående förståelse för de tekniska aspekterna av elbilsladdare. När du väljer oss, väljer du skickliga och pålitliga experter som kan garantera en säker och effektiv installation.  

Tydlig prissättning för din trygghet

 

Vi tror på öppenhet när det gäller prissättning. Vi erbjuder fasta priser för våra billaddarinstallationer, så du behöver inte oroa dig för dolda kostnader. Du får ett klart och tydligt pris innan arbetet börjar, vilket ger dig förtroendet att veta exakt vad du investerar i.Utöver installation får du också hjälp med rådgivning och tips för att du ska få den bästa lösningen för ditt behov.

Garo2 (3).png

 

Villkor för installation till fast pris

  • Montering av box på vägg
  • Upp till 10 meter kabel 3-fas
  • 2 st håltagning i vägg av lätta material
  • Jordfelsbrytare typ A för laddbox (extern eller inbyggd beroende på laddboxmodell)
  • Driftsättning och genomgång av laddbox

Det krävs en ledig plats i samma elcentral för laddbox och ev. energimätare. Det måste också finnas tillgång till installationsplats. Montering är inte möjlig på putsad fasad och det ingår inte grävarbete.

Vill du få tillgång till eventuell molntjänst behöver laddboxen vara uppkopplad, vilket således gör att det behövs finnas tillgång till ditt lokala nätverk där laddboxen ska installeras. Om detta inte skulle finnas kan vi lämna ett prisförslag för en lösning på det.

Rekommendation är minst 20A huvudsäkring men det går att anpassa laddboxen utifrån dina förutsättningar. Tillkommande kostnader kan förekomma samt reskostnader från respektive filial. Allt detta kan du stämma av med oss, så hjälper vi dig. Kontakta oss på valfri filial för installation eller om du vill veta mer.

Extra kostnader kan tillkomma om installationen överstiger kraven  

Kontakta oss för rådgivning och offert

 

Om du har några frågor om installation av din billaddare eller om du vill ha en offert, så tveka inte att kontakta oss redan idag. Vårt dedikerade team är här för att erbjuda expertrådgivning och svara på alla dina frågor. Vi är redo att guida dig genom processen och se till att du får den bästa billaddarinstallationen för din elbil. Du hittar våra filialer längst ner på sidan.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping