Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Billaddare

Har du köpt en elbil och behöver hjälp med installation av din billaddare?

Idag är det allt vanligare med nya elbilsköp och därför har vi valt att erbjuda våra kunder hjälp med att installera laddstolpar och billaddare till sin elbil. Våra certifierade montörer är skickliga och hjälper dig med just ditt behov. Vi hjälper dig med både rådgivning och installation, samt får du ett fast pris.

Tveka inte att kontakta oss redan idag om du har några frågor eller för en offert. Du hittar våra filialer längst ner på sidan.

Garo2 (3).png

Villkor för installation till fast pris

  • Montering av box på vägg
  • Upp till 10 meter kabel 3-fas
  • 2 st håltagning i vägg av lätta material
  • Jordfelsbrytare typ A för laddbox (extern eller inbyggd beroende på laddboxmodell)
  • Driftsättning och genomgång av laddbox

Det krävs en ledig plats i samma elcentral för laddbox och ev. energimätare. Det måste också finnas tillgång till installationsplats. Montering är inte möjlig på putsad fasad och det ingår inte grävarbete.

Vill du få tillgång till eventuell molntjänst behöver laddboxen vara uppkopplad, vilket således gör att det behövs finnas tillgång till ditt lokala nätverk där laddboxen ska installeras. Om detta inte skulle finnas kan vi lämna ett prisförslag för en lösning på det.

Rekommendation är minst 20A huvudsäkring men det går att anpassa laddboxen utifrån dina förutsättningar. Tillkommande kostnader kan förekomma samt reskostnader från respektive filial. Allt detta kan du stämma av med oss, så hjälper vi dig. Kontakta oss på valfri filial för installation.

Extra kostnader kan tillkomma om installationen överstiger kraven

Kontakta oss på våra filialer