Comfort 🧡 BRIS

Vi är stolta över att vara en långsiktig samarbetspartner med Bris. Genom detta partnerskap strävar vi efter att bidra till Bris viktiga arbete med att stödja och skydda barns rättigheter i Sverige. Tillsammans hoppas vi skapa en tryggare uppväxt för alla barn.

Vi stödjer BRIS

På Comfort arbetar vi dagligen med att installera bekvämligheter som värme, sanitet, el och ventilation i Sverige. Nu vill vi också ge tillbaka till det samhälle vi lever och verkar i genom att säkerställa barns och ungas trygghet i en allt mer utmanande värld. Därför stödjer vi Bris.

Tillsammans med BRIS

För oss på Comfort innebär samarbetet med Bris att vi gör skillnad för barn både på kort och lång sikt. Tillsammans med Bris kan vi möjliggöra:

Hur kommer jag i kontakt med BRIS?

Du kan ringa och sms:a Bris på 116 111, chatta och mejla på bris.se eller besöka en Bris-mottagning. Det är gratis och du är anonym. Bris har alltid öppet. Är du vuxen och har frågor om barn upp till 18 år? Då kan du ringa till Bris vuxentelefon helt anonymt. Som förälder eller anhörig kan man också behöva stöd.

Det kan handla om allt ifrån barnets svårigheter i skolan till att du känner oro för din tonåring. Du kan också ringa om du anar att ett barn far illa. 077-150 50 50 vardagar kl. 09.00-13.00.

Fotograf: Hamid Ershad Sarabi

Comfort 🧡 BRIS

Vi brukar säga att vi installerar Sverige för företag och privatmänniskor via värme, el, sanitet och ventilation. Vi vill också kunna installera mjuka värden i samhället och vad är viktigare än våra barn? Det är tanken bakom vårt parterskap med Bris. Se vår film för att veta mer om vårt samarbete.