Om Comfortkedjan

Comfort är en multidisciplinär kedja bestående av medlemsföretag, delägare och dotterbolag. Vi erbjuder helhetslösningar inom VVS och el med allt från material och installation till service och underhåll. Vår samlade erfarenhet, lokala anknytning och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner.

Vilka vi är

En rikstäckande kedja med lokal förankring

Med över 2 500 medarbetare på 139 orter över hela landet är vi en av Sveriges största multidisciplinära kedjor inom VVS och el. Vi leds av lokala entreprenörer med gedigna erfarenheter och specialistkunskaper.

Så kan vi hjälpa dig

Vår samlade kunskap

Vi tar tillvara på all den kunskap som våra medlemsföretag har samlat på sig genom åren. Den kunskapen är vår unika styrka för enskilda projekt men också uppdrag som sträcker sig över ett större område och kräver insatser och samverkan från flera medlemsföretag.

Anlita ett medlemsföretag

Det är tryggt att anlita Comfort

När du vänder dig till ett medlemsföretag inom Comfortkedjan kan du alltid förvänta dig en hög standard, ett professionellt bemötande och säkra leveranser. Vårt ledningssystem innebär att vi i varje projekt kan hålla en jämn och hög kvalitet från start till godkänd slutbesiktning. Dessutom är alla våra montörer certifierade i branschens regelverk Säker Vatten.

icon

A+ certiferade

Comfortkedjan arbetar efter ett gemensamt ledningssystemet CLS 2011 som omfattar rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Comfort är certifierade med den högsta möjliga standarden A+.

icon

Kvalité

Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att allt arbete utförs på ett fackmannamässigt sätt, av behöriga elektriker och montörer certifierade enligt Säker Vatten - ett officiellt regelverk framtaget för VVS-branschen.

icon

Kunskap

Inom Comfort finns en samlad erfarenhet och kunskap från medlemsföretag över hela Sverige. En avgörande faktor för säker leverans i både små och stora projekt runt om i landet.

Träffa några av våra medlemmar

"Det är stimulerande att kunna hjälpa våra kunder med deras behov."

Vi fortsätter att växa

Vill du bli en del av Comfort?

Genom förvärv och nya medlemmar växer Comfortkedjan kontinuerligt. Som en del av Comfort driver du din egen verksamhet, samtidigt som du får alla fördelarna av att vara med i en av Sveriges största multidiciplinära kedja inom vvs och el på marknaden.