Ternstedt Invent

Ternstedt Invent erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Att låta oss ta totalansvar innebär en enklare och smidigare lösning för våra kunder.

sda

Nu tar vi klivet in i ny EL-era

Ternstedt Invent tar stora steg mot en mer hållbar framtid genom att officiellt välkomna den nya "El-eran" med inkorporeringen av moderna och effektiva elbilar. Denna strategiska övergång markerar vårt bestämda åtagande för att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara mobilitetslösningar. Genom denna nyskapande förändring fortsätter vi att leda vägen mot en mer resurseffektiv och ansvarsfull verksamhet.

Jobba hos oss

Bli en del av vårt team

Ternstedt Invent AB är ett starkt växande installationsföretag med filialer från Västervik i söder till Örebro i norr. Är du en nyfiken elektriker, VS montör, kyltekniker, ventilationsmontör, projektledare eller har andra kvalifikationer som vi söker.

Hör gärna av dig till oss på rekrytering@ternstedtinvent.se så berättar vi mer om hur det är att arbeta på Ternstedt Invent AB.

Jobba på Ternstedt Invent

Hur är det att jobba på Ternstedt Invent? Bli en del av vårt team redan idag!

Spontan-ansökan

Hittar du ingen tjänst för dig? Skicka gärna in en spontan-ansökan till oss. Vi är ständigt på jakt efter talangfulla personer som kan bidra till vårt team. Här kan du läsa mer om vad för typ av roller.

Ledande VS-montör

Nu söker vi en ledande VS-montör till vår avdelning i Västervik. Är du självgående, lösningsorienterad och har några års erfarenhet i branschen? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Referenser

 • Referenser

Guldfisken 10

Ternstedt Invent är med och bygger om Guldfisken 10 i Linköping till lägenheter och samt nytt kontor till Willhelm. Vi installerar VS, el, ventilation samt styrteknik.

 • Referenser

Idrottskvinnan 1

Ternstedt Invent är med och bygger om panncentralen t1 i Linköping till bostäder. Arbetet innefattar omfattande VS installationer. Projektet förväntas vara färdigt i början på 2024.

 • Referenser

Glasdörren 7

Glasdörren 7 är en fastighet innehållande en restaurang med storkök, en kontorslokal och en samlingslokal där Ternstedt Invent varit med och gjort omfattande VS och ventilationsarbeten.

 • Referenser

Nybyggnation av hälsocentral i Gamleby

Detta är ett projekt där vi installerar VS på en nybyggnation av en hälsocentral i Gamleby. Omfattande installation av avloppssystem, vattensystem och värmesystem i hela byggnaden. Ordervärdet är 2 MSEK.

 • Referenser

Nybyggnad av produktionslokal, kontor och lager i Linköping

Iglon. Projektnummer: 1463709

 • Referenser

Tillbyggnad av folkhögskola i Linköping

Valla folkhögskola. Projektnummer: 1434337

 • Referenser

Ny idrottshall i Rimforsa

Hackel Sportcentrum, etapp 2-3. Projektnummer: 834307

 • Referenser

Nybyggnad av parkeringshus i Linköping

Parkeringshus öst, Vallastaden. Projektnummer: 1485596

Vi finns på flera orter - kontakta oss på våra filialer

Inspiration

 • Inspiration & trender

Upptäck Havens Serie H2 i Smoked Oak

Välkommen till en värld av lyx och funktionalitet med Havens Serie H2 i Smoked Oak. Denna exklusiva serie badrumsmöbler kombinerar tidlös elegans med praktisk design, vilket gör den till det perfekta valet för ditt moderna badrum. Haven lanserar även en nyhet: Haven H2 med lösningar för tvättstuga, här med exklusiva och praktiska "pocketdoors" för att elegant kunna dölja tvättmaskin och skapa användbar förvaring.

 • Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder. Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

 • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

 • Inspiration & trender

Vedum tipsar: 5 inredningstips för det lilla badrummet

Med genomtänkt förvaring och smarta detaljer kan ett litet badrum bli både rymligt och praktiskt, men det gäller att tänka till. Här listar Vedums designansvarig Jenny Andersson sina bästa tips på hur du får badrummet att kännas större – utan att tumma på vare sig funktion eller stil. Dessutom presenterar Vedum en efterlängtad nyhet – en vacker badrumsmiljö i linnebeige där genomtänkt design kompenserar för få kvadratmeter.

 • Inspiration & trender

Satsa på en badrumsspegel med belysning i badrummet!

Att hitta den perfekt belysningen för ditt badrum handlar inte bara om att installera fler ljuskällor. Det handlar om att skapa den perfekta atmosfären med det rätta naturliga och estetiska ljuset.

 • Inspiration & trender

Lyft badrummet med en designad golvränna från Geberit

Med dess minimalistiska utseende får golvrännan inte bara badrummet att se rymligare ut utan erbjuder även en ren design i duschen. Golvrännan från Geberit CleanLine kombinerar estetik, funktion och hygien och finns i en mängd olika färger och utföranden, så oavsett om du väljer rostfritt stål, svart krom eller en kakelbärande profil kan golvrännorna från Geberit integreras perfekt i ditt badrum.

Hitta oss

Ternstedt Invent

Välj en plats för att få mer information om butiken: