Rörmokarhjälp

Är du i behov av en rörmokare? Till dig som privatperson hjälper vi till med allt från byte, reparationer till felsökningar, läckage och avloppsstopp. Alla våra rörmokare är certifierade enligt Säker Vatten vilket gör att du kan känna dig trygg i att arbetet utförs korrekt och säkert. Att anlita en rörmokare kan långsiktigt dra ner dina kostnader i hemmet genom att byta ut äldre produkter till nya som är mer energisnåla. Tveka inte att kontakta ditt närmsta medlemsbolag, så hjälper vi dig. Det går också bra att skicka en offertförfrågan så hjälper vi dig med ditt ärende.

sda

Inkluderat i rörmokarhjälp

En certifierad rörmokare

När du vänder dig till oss på Comfort kan du lita på att allt arbete utförs på ett fackmässigt sätt av montörer certifierade i Säker Vatten – ett regelverk framtaget för VVS-branschen.

Byte av produkter

Dags att att byta kran, toalett, duschkabin eller värmepump? Låt oss hjälpa dig.

Installation

Våra rörmokare hjälper gärna till att installera dina produkter på ett säkert och korrekt sätt. Vi installerar både golvvärme och produkter såsom handdukstorkar och radiatorer men har också stor erfarenhet av större projekt så som nybyggnation och helrenovering.

Reparationer och felsökningar

Om något går sönder kan du känna dig trygg med att någon av våra 1 800 montörer snabbt kan vara på plats för att hjälpa dig, oavsett om du behöver reparera en kran eller rensa avloppet.

När tittade du under diskbänken senast?

De flesta öppnar skåpet under diskhon flera gånger varje dag för att slänga sopor. Men inte lika många tar sig tid att då och då ta ut sophinken för att kontrollera att allt är okej med rören och kopplingarna där under.

För din trygghet

Att anlita en rörmokare innebär att du får tillgång till expertis och erfarenhet som säkerställer att ditt VVS-system fungerar smidigt. Från att lösa akuta problem som läckande rör till att erbjuda förebyggande underhåll och installation av nya enheter, vilket skapar en trygghet och bekvämlighet för ditt hem. Snabba och effektiva åtgärder minimerar risken för större skador och bidrar till en bättre livskvalitet.

Vi på Comfort är det trygga valet när det kommer till allt gällande VVS. Våra medlemsbolag har lång erfarenhet på området, och en bred kunskap. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.