Entreprenad & underentreprenad

Comforts 130 medlemsbolag har en bred kompetens och lång historik av olika typer av projekt och installationer, bl a fastigheter, industrier, gallerior och logistikhallar. Med våra 147 etableringar och 2 500 anställda över hela Sverige är chansen stor att Comfort driver ett projekt nära dig.

Områden inom installation

Industrilokaler

Våra medlemsbolag har lång erfarenhet från stora projekt över hela landet. I Torsvik utanför Jönköping ansvarade vi som totalentreprenad för renoveringen av Postens drygt 7000 kvm stora distributionscentral.

Bostäder

Comfort har genom åren gjort VVS-installationer i mängder av lägenheter över hela Sverige. Våra uppdrag spänner mellan renoveringar och nybyggen, där vi ansvarar för helentreprenad, delad entreprenad eller underentreprenad.

Skolor

Under de senaste åren har vi varit med och byggt flertalet skolor – både som underentreprenör och totalentreprenör. Ett av projekten är Högåsskolan i Knivsta som är det första skolhuset i Sverige certifierat som passivhus, en energisparande byggnad med egen uppvärmning.

Kommersiella lokaler

Våra medlemsföretag har varit involverade i många ny- och ombyggnationer av kommersiella lokaler såsom gallerior, handelshus och stormarknader runt om i landet.

Hotell

Det krävs kunskap när gamla byggnader ska anpassas och byggas om till modern standard. På Comfort är vi ständigt uppdaterade men har också lång erfarenhet av att omvandla gammalt till nytt.

Kultur och arena

Vi har en gedigen erfarenhet av att göra VVS-installationer vid nybyggnationer och ombyggnationer av idrottshallar, kultur-lokaler och offentlig miljö.

Ventilation

Med rätt ventilationssystem undviker du både mögel och dålig doft. Våra certifierade montörer utför både nyinstallationer och renovering av äldre ventilationssystem för att uppnå kostnadseffektiva och miljöanpassade lösningar. Med lång erfarenhet och hög kompetens hjälper vi dig hela vägen från projektering till godkänd slutbesiktning.

Entreprenad · Industrilokaler

63 500 kvadratmeter centrallager

I Norrköping har ett av våra medlemsbolag hjälpt Rusta med konstruktionen av deras centrallager. Uppdraget inkluderade projektering och producering av alla rörinstallationer.

icon

Certifierade montörer

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten - ett regelverk framtaget av VVS-branschens aktörer för att säkerställa kvaliteten av både produkter och fackmässigt utförande.

icon

Comfort Ledningssystem

Vårt ledningssystem innebär att vi i varje projekt kan hålla jämn och hög kvalitet från start till godkänd slutbesikting.

icon

Service från Limhamn till Arvidsjaur

Comfort-kedjan består av lokala entreprenörer med över 2 500 medarbetare på 139 orter. Oavsett var du befinner dig finns vi nära.

Hitta till oss

Våra medlemsbolag finns från Ystad till Gällivare, hitta din närmaste partner.

Förslag: