Kopiera länk

Referenser

Guldfisken 10

Ternstedt Invent är med och bygger om Guldfisken 10 i Linköping till lägenheter samt nytt kontor till Willhelm. Vi installerar VS, el, ventilation samt styrteknik.

Om projektet

År 1971 invigdes Roxen Hotell i Skäggetorps centrum och har sedan dess huvudsakligen använts som kontorsutrymme. I en ny utvecklingsfas planerar fastighetsägaren Willhelm att omvandla hotellet till 106 yteffektiva hyreslägenheter. Ternstedt Invent spelar en central roll i denna omvandling genom att vara ansvariga för att installera alla VS-arbeten, elsystem, ventilation samt styrteknik.

Lång erfarenhet och hög standard

Vårt engagemang innefattar att säkerställa att de nya hyreslägenheterna uppfyller höga standarder för bekvämlighet och funktionalitet, samtidigt som vi integrerar energieffektiva lösningar för att främja en hållbar boendemiljö. Med en omfattande erfarenhet inom VVS-branschen och kompetens inom avancerad styrteknik, bidrar vi till att förvandla det tidigare hotellet till ett modernt bostadskomplex som uppfyller de högt ställda kraven och behoven hos dagens boende.