Service och underhåll

Oavsett om du äger en fastighet eller förvaltar en bostadsrättsförening kan vi hjälpa till med service, underhåll och installation inom allt som rör vatten, värme, el och ventilation.

Erbjudande inom service och underhåll

Avtal

Med en fast avgift blir kostnadsbilden tydlig. Därför erbjuder vi både ramavtal och skräddarsydda service- och underhållsavtal anpassade efter de tjänster du behöver hjälp med.

Stambyte

När det är dags för stambyte hjälper vi dig genom en total översyn av fastighetens rörsystem och presenterar lösningar med en utförlig offert.

Fastighetsägare

Äger eller förvaltar du fastigheter? Vi kan hjälpa dig med både service och löpande underhåll när det gäller allt som rör vatten- och uppvärmningssystem i fastigheten. Genom samarbetspartners erbjuder vi också full service inom el och ventilation. Har du fler fastigheter spridda över landet kan du teckna ett ramavtal med oss.

Värmepumpar

Våra medlemsföretag installerar ungefär 4 000 värmepumpar per år och utför mängder av underhåll. Är du leverantör av värmepumpar till fastighetsägare kan du teckna ett serviceavtal med oss. Då rycker vi ut om något skulle hända med värmepumpen, så att er verksamhet inte blir belastat av det.

Reportage

Företagens nära samarbete skapar trygghet för kunden

När kvarteret Månstenen 5 i Kalmar skulle byggas valde de två Comfort-företagen Rör-Karlsson och Erikssons VVS att samarbeta och dela på uppdraget. – Det är en styrka att uppträda som ett företag, trots att vi är två under Comforts flagga.

icon

Certifierade montörer

Alla våra montörer är utbildade i Säker Vatten - ett regelverk framtaget av VVS-branschens aktörer för att säkerställa kvaliteten av både produkter och fackmässigt utförande.

icon

Comfort Ledningssystem

Vårt ledningssystem innebär att vi i varje projekt kan hålla jämn och hög kvalitet från start till godkänd slutbesikting.

icon

Service från Limhamn till Arvidsjaur

Comfort-kedjan består av lokala entreprenörer med över 2 500 medarbetare på 139 orter. Oavsett var du befinner dig finns vi nära.

Hitta till oss

Våra medlemsbolag finns från Limhamn till Arvidsjaur, hitta din närmaste partner.

Förslag:

Kontakt