Kopiera länk

Rörmokare

Behöver du hjälp med VVS-jobb? Då har du kommit rätt. På Ternstedt Invent är vi stolta över att erbjuda en förstklassig service med erfarna och certifierade rörmokare som är redo att ta hand om alla dina VVS-behov.

Erfarenhet och expertis

 

Våra montörer har en gedigen erfarenhet med många års branschkunskap. När du väljer oss kan du vara säker på att varje arbetsmoment utförs med precision och professionalism. Våra rörmokare är Säker Vatten-certifierade, vilket är en standard som utvecklats specifikt för VVS-branschen. Detta innebär att du kan lita på oss när det gäller kvalitet och säkerhet. Vi arbetar även med säkra och pålitliga leverantörer som säkerställer att produkterna håller kvalitet.

mindre12.jpg

VVS-tjänster

 

Oavsett om du behöver byta ut en kran, reparera en rinnande toalett eller installera en ny duschkabin, är våra rörmokare här för att hjälpa dig. Vi erbjuder inte bara installationstjänster utan också omfattande service och reparationer för att säkerställa att dina befintliga system och produkter fungerar som de ska. Vi erbjuder också service för värmepumpar och andra VVS-relaterade projekt. Om du vill installera en ny produkt får du med vår tjänst Installerat och Klart ett fast pris för produkt och installation, läs mer och boka denna tjänst här

Kika även in de produkter som finns på kampanj här.  

 

Vi hjälper dig med:

  • Installation
  • Reparation
  • Felsökningar
  • Byte av produkter

 

 

 

 

Skräddarsydda lösningar för dina behov

 

Vår målsättning är att göra ditt liv enklare och bekvämare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. När du kontaktar oss kan du förvänta dig en personlig och professionell service. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och behov och skapar sedan en lösning som är anpassad specifikt för dig.

Du kan känna dig trygg hos oss. Våra rörmokare är dedikerade till att säkerställa att varje installation eller reparation utförs säkert och korrekt. Vi strävar efter att leverera pålitliga VVS-lösningar som du kan lita på och känna dig nöjd med.

Kontakta oss idag

 

Så om du behöver hjälp med VVS-arbeten, tveka inte att kontakta oss på Ternstedt Invent. Vi är din pålitliga partner när det kommer till rörmokartjänster. Låt oss ta hand om dina VVS-problem så att du kan njuta av en problemfri och effektiv VVS-lösning. Våra erfarna rörmokare ser fram emot att göra ditt liv enklare och bekvämare. Du hittar våra olika filialer längst ner på sidan.

Kontakta oss på någon av våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping