Solceller

Att installera solceller sänker dina energikostnader och förvandlar elräkningen till en solskenshistoria. Eftersom förnybara energilösningar är vår specialitet hjälper vi industrin och privatpersoner att utnyttja solens kraft, med stöd från start till slut. Från planering och rådgivning till installation, underhåll och efterservice.

Bli din egen elproducent

Vi tar hand om allt från planering till installation och ger dig en pålitlig partner som finns nära dig även efter att solpanelerna är på plats. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap inom solenergi får du en säker och effektiv lösning för din fastighet. Investeringen i solceller har blivit både enklare och mer lönsam. Med minskade kostnader och förbättrad teknik kan du förvänta dig en återbetalningstid på endast 10-12 år. Vi vet vad som krävs för att optimera solcellsanläggningen för svenska förhållanden. Från optimal placering på taket till lämplig lutning och minimering av skuggor, ser vi till att du får maximalt utbyte av solenergin året om.

Varför ska jag installera solceller?

1

Ren energi

Solceller producerar elektricitet genom att omvandla solens ljus till energi utan att släppa ut skadliga gaser eller andra föroreningar, vilket bidrar till att minska koldioxidutsläppen och bevara miljön.

2

Självförsörjning

Genom att installera solceller kan du producera din egen el, vilket minskar ditt beroende av externa energikällor och ger dig större kontroll över din energiförsörjning.

3

Ekonomiska fördelar

Solceller kan bidra till att minska dina elkostnader genom att producera gratis el från solen. Dessutom kan du, beroende på lokala regler och incitament, få ekonomiska förmåner såsom bidrag, skattelättnader eller intäkter från försäljning av överskottsel.

4

Hållbarhet och långsiktighet

Solceller har en lång livslängd och kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till en hållbar och långsiktig investering. Dessutom är solenergi en förnybar resurs, vilket innebär att den aldrig tar slut och kan användas i obegränsad omfattning.

Kontakta oss idag

Är du intresserad av att installera solceller och vill ha en offert? Tveka inte att skicka in dina uppgifter till oss så kontaktar din närmsta comfortmedlem dig.