Kopiera länk

Ledande VS-montör

Nu söker vi en ledande VS-montör till vår avdelning i Västervik. Är du självgående, lösningsorienterad och har några års erfarenhet i branschen? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om rollen

I rollen ska du vara med och driva/utveckla verksamheten inom entreprenader och service. Ditt arbetsområde täcker i första hand Västerviks kommun med omnejd. Ternstedt Invent AB är en del av Comfort och vi arbetar mot företag och privatpersoner, vi erbjuder våra kunder all service inom VS, EL, Ventilation, Kyla och Plåt. Allt från byte och reparation till trygg och säker nyinstallation.

Vem vi söker

Vi söker dig som har några års erfarenhet i branschen och därmed förmåga att jobba självständigt och lösningsorienterat. Arbetet innebär mycket kundkontakter och kräver därmed god social förmåga och servicekänsla. Vi ser att du är öppen, ansvarstagande och drivs av ditt engagemang. Du är noggrann, gillar ordning och reda samt har en vilja att vara en lagspelare både mellan dina kollegor samt övriga yrkesdiscipliner på din arbetsplats.

Vi kan erbjuda dig att vara en del i ett växande företag med kollektivavtal och högt till tak där du får vara med att utveckla och påverka. Vi har goda möjligheter till ett engagerat, ansvarsfullt och utvecklande arbete i vårt team. Vår ambition är att alla hos oss ska arbeta hållbart och långsiktigt samt trivas och känna sig trygga på jobbet. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Krav

  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete inom VVS
  • Certifikat inom VVS är meriterade

Utbildningar som är meriterade

  • Säker vatten
  • Heta arbeten
  • Lift- och fallskydd

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev till:  rekrytering@ternstedtinvent.se

Märk din ansökan med: ”VS-montör Västervik”

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Aulin: 

Mail: per.aulin@ternstedtinvent.se 

Tel: 0490-697 01