Kopiera länk

Kyla

Vi är specialister på installation och underhåll av kylanläggningar och värmepumpssystem som täcker en bred skala av behov. Som auktoriserade och certifierade experter inom kylteknik är vi stolta över att ha skickliga kylmontörer som säkerställer att våra installationer uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Kylinstallationer och reparationer

Vi är experter på kylinstallationer och erbjuder skräddarsydda kyllösningar för privatpersoner. Oavsett om du behöver en ny kyl- eller frysenhet för ditt hem, vill installera luftkonditionering för ökad komfort eller behöver kyla för att bevara dina favoritlivsmedel, är vi här för att hjälpa. Vårt erfarna team är dedikerat att leverera högkvalitativa kylinstallationer som passar dina specifika behov och säkerställer att din vardag blir både bekväm och effektiv. Vi utför också felsökningar och reparationer av befintliga produkter, så kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att se om vi kan möta just dina behov.

Komfortkyla med värmepump

För en behaglig och ekonomiskt fördelaktig svalka i fastigheten under sommarmånaderna rekommenderar vi en värmepump. Denna moderna lösning, som också är miljövänlig, tar sig an uppgiften att svalka ditt utrymme på ett kostnadseffektivt sätt och överträffar den traditionella luftkonditioneringens prestanda. Dessutom erbjuder vi möjligheten att komplettera din värmelösning med fläktkonvektorer (fläktelement) för optimal temperaturkontroll och luftcirkulation. Vi kan även reparera och felsöka din befintliga värmepump, det är bara att kontakta oss och berätta om ditt behov. Vår erfarna personal kan hjälpa dig med dina frågor och ge den rådgivning du behöver. 

Ternstedt Invent Kyla.png

Miljövänliga och kostnadseffektiva alternativ

Vi är engagerade i att erbjuda kostnadseffektiva och samtidigt miljömedvetna alternativ. Genom att använda energieffektiva system och hållbara material strävar vi efter att minska energiförbrukningen och därmed sänka dina driftskostnader. Genom att investera i våra hållbara och tekniskt avancerade kyllösningar, investerar du i effektivitet, lönsamhet och en mer miljövänlig framtid.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för att få mer information och en skräddarsydd offert som passar dina specifika behov. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa de bästa kyl- och värmelösningarna anpassat för just dig. Vår expertis och engagemang för kvalitet kommer att säkerställa att dina behov är väl tillgodosedda. Du kontaktar oss på din närmsta filial längre ner på sidan.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping