Wiiks Rör AB

Vi på Wiiks Rör AB i Storvik har nästan 60 år i branschen och är experter på badrumsrenoveringar, installation av värmepumpar och kan hjälpa dig se över hur du kan spara energi och pengar. Vi är en del av Comfort-kedjan, en av Sveriges största installationskedjor. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

sda

Din pålitliga VVS-firma

Vi lägger stor vikt vid att förstå våra kunders behov och önskemål och arbetar nära dig för att säkerställa att du blir helt nöjd med resultatet. Genom att använda endast de bästa materialen och samarbeta med pålitliga leverantörer, garanterar vi hållbara och långvariga lösningar. Våra montörer är certifierade och utbildade enligt de senaste standarderna inom VVS och energieffektivisering, vilket säkerställer att alla arbeten utförs med högsta kvalitet och professionalism.

Kampanj

Comfort har ständigt nya kampanjer med produkter på kanonpriser. Vi installerar allt vi säljer. Passa på att fynda nu!

Våra tjänster

Nedan kan du ta del av vårt tjänsteutbud. Klicka på tjänsten om du vill läsa mer. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Besök vår butik

Välkommen till vår butik på Magasinsgatan 20 i Storvik för att inspireras och få svar på alla dina VVS-frågor. Hos oss hittar du en mångfald av badrumsmöbler från välkända leverantörer för att förverkliga ditt drömbadrum. Vi har ett 20-tal olika utställningar med kakel och badrumsmöbler. Vår kunniga personal står redo att erbjuda dig personlig rådgivning och hjälper dig ta steget från idé till färdig installation. Vi ser fram emot att träffa dig!

Jobba hos oss

Här kan du se vilka tjänster vi erbjuder just nu. Vill du vara en del av ett engagerat och professionellt team som levererar hög service och kvalitetslösningar för våra kunder?

Sök till oss idag!

Montör

Vi söker montörer till vårt team! Är du självgående och driven med erfarenhet inom VVS-branschen? Då är du kanske rätt person för oss!

Nyheter och inspiration

  • Inspiration & trender

Upptäck Havens Serie H2 i Smoked Oak

Välkommen till en värld av lyx och funktionalitet med Havens Serie H2 i Smoked Oak. Denna exklusiva serie badrumsmöbler kombinerar tidlös elegans med praktisk design, vilket gör den till det perfekta valet för ditt moderna badrum. Haven lanserar även en nyhet: Haven H2 med lösningar för tvättstuga, här med exklusiva och praktiska "pocketdoors" för att elegant kunna dölja tvättmaskin och skapa användbar förvaring.

  • Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder. Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

  • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

Hitta oss

Wiiks Rör AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: