Se ditt lokala utbud

Wiiks Rör AB

Vi på Wiiks Rör AB i Storvik har nästan 60 år i branschen och är experter på badrumsrenoveringar, installation av värmepumpar och kan hjälpa dig se över hur du kan spara energi och pengar.

Vi installerar den här!

Brukar du sjunga i duschen? Då kommer du att göra det ännu mer när du njuter av att du gjort ett riktigt kap. För vad sägs om Tapwells lyxiga takduschset TVM 7200  för endast 7445 kr, allt installerat och klart!

Våra tjänster

Butiken

Kika in hos oss så kan du kolla in ett 20-tal tänkbara utseenden på ditt badrum. Det brukar ge en hel del idéer och uppslag. Självklart kan du också titta på olika kakel. Du hittar oss på Magasinsgatan 20 i Storvik.

Nyheter och inspiration

Privat
Inspiration & trender

Luktfri med egen app: Här är toaletten du inte trodde fanns

Den är luktfri, rengör med kroppstempererat vatten och smekande varmluft, har sitsvärme – och du kan planera ditt toabesök via en app. Är framtidens toalett redan här?

Privat
Inspiration & trender

Tvättstugan: Från undangömd till hemmets hjärta

Är tvättstugan ett rum du helst undviker att spendera tid i? Då är det dags att tänka om! Comforts inredningsexpert Angelica Lindström tipsar om hur du kan ta tillvara på utrymmet och göra tvättstugan till ett rum du faktiskt vill vara i.

Hitta oss

Wiiks Rör AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: