Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Nyhet: Snygg och smart duschförvaring

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. När det gäller förvaring börjar vi med att lyfta bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar. Simsalabim så har du allting nära till hands, i en harmonisk och ordningsam miljö som är skön för ögat och som hjälper dig att slappna av ytterligare. Låt oss presentera våra tre snygga och praktiska förvaringslösningar för duschutrymmet.

PILE

Smartaste duschförvaringen heter PILE och är en lösning som smälter samman med våra storsäljande duschhörnor LINC Angel eller LINC Niagara både vad gäller design och funktion. Nykomlingen PILE är nämligen något så unikt som duschförvaring och väggprofil i ett och köps lämpligtvis i samband med duschhörnan. Först monterar du PILE och därefter duschhörnan inuti väggprofilen. Resultatet blir en duschförvaring på duschens insida som tack vare sin 2000 mm höjd och enkelhet slukar även den stora familjens alla schampo- och duschflaskor. Smartare blir det inte och inte en schampoflaska i sikte!

Läs mer om Pile

NEST

NEST håller dina flaskor i tryggt förvar och väl dolda från omvärlden på väggen i eller utanför duschen. Vippa ut den frostade luckan för att öppna och få en bra överblick över dina duschprodukter. Den fackindelade luckan lutar 45° i öppet läge och säkerställer att flaskorna inte faller ut. Botten är försedd med avrinningshål för enkel rengöring. Tack vare sin volym rymmer NEST hela familjens schampoflaskor. Den är dessutom enkel att montera med INR Borrfri, så du slipper skruvhål i kaklet. Finns i matt svart, skiffergrått och vitt med lucka i frostad akryl.

Läs mer om Nest

CASE

Med CASE visar du var skåpet ska stå – i duschen så klart! Med sin stilrena design är duschförvaringen CASE lika snygg ensam som i grupp. Varför inte låta varje familjemedlem få sitt eget skåp till sina duschprodukter? CASE är tillverkat i aluminium, vilket gör det både hållbart och lättstädat. Välj mellan matt svart, skiffergrå och vit finish med lucka i frostad akryl i motsvarande färg. Vill du öppna luckan till höger eller vänster? Bestäm vid montering – CASE är vändbar för maximal flexibilitet. Du kan också limma upp väggskåpet med INR Borrfri, en smidig och skruvlös monteringslösning som inte lämnar några spår efter sig, inte ens vid demontering.

Läs mer om Case