Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Hitta din stil av badrumsmöbel

Drömmer du att likt familjen Kennedy göra i ordning dig i ett badrum i New Englandstil? Kanske föredrar du den svala skandinaviska stilen eller vill ha ett badrum med industriell inredning? Oavsett vad du gillar finns det en badrumsmöbel för just din stil.

New England

New Englandstilen är tidlös med marina influenser och ljusa färger. Ett badrum i New Englandstil för tankarna till den amerikanska östkusten med orter som Newport, Marthas Vineyard och Cape Cod där president Kennedy med familj och många andra har haft sina sommarparadis. Rotting, och detaljer i blått och rött förstärker känslan av New England.

Dramatiskt

Möbler i svart eller mörkgrått, skarpa kontraster mellan svart och vitt eller varför inte gå hela vägen och köra svarta väggar i kombination med mörka möbler. Det kan aldrig bli för mörkt om du vill skapa en dramatisk stil i ditt badrum.

Färgstark

Tycker du att det saknas färg i ditt liv? Varför inte satsa på ett färgstarkt badrum. Många väljer att plocka in ett element med exempelvis färgglad mosaik som komplement till sitt i övrigt vita kakel, men ännu mer färg får du genom att välja en badrumsmöbel i färg och komplettera med matchande väggar.

Industriell

Den industriella stilen har kommit starkt de senaste åren med mindre kakelplattor, lite råare känsla och detaljer i koppar eller mässing. Svarta möbler med mässingsbeslag passar perfekt in i stilen. Matcha gärna med kala och enkla lampor som på bilden.

Lantligt

Oavsett om badrummet finns i din sommarstuga eller lägenhet i stan skapar den lantliga stilen ett lugn och för minnet till lata sommardagar. Enkla vita möbler och speglar bildar tillsammans med trädetaljer och inslag från naturen en härligt lantlig känsla. Och vem vill inte ha den känslan året om?

Mjuka former

Vem har sagt att badrumsmöbler måste ha raka och skarpa kanter. Med runda och mjuka former får du en skön stämning i badrummet. Extra snyggt blir det med en spegel i samma stil. Med en mjuk och fluffig matta på golvet blir badrummet ännu mysigare – en varm och mjuk oas att stressa ner på.

Modernt

Det moderna badrummet kännetecknas av oväntade former och materialval tillsammans med smart funktion. Designa badrummet som du själv vill och behöver ha det, för ett unikt och personligt uttryck. Runda handfat ovanpå en bänkskiva av marmor eller natursten, lådsystem med inbyggda eluttag eller specialanpassade väggskåp – du bestämmer.

Skandinaviskt

Säg skandinavisk design och de flesta får upp en bild i huvudet. Raka linjer, arbetade detaljer och avskalat och rent – less is more är nyckelorden för badrummen i skandinavisk stil. Med enkla möbler finns utrymme för att ta ut svängarna mer i övrig inredning – eller hålla det stramt hela vägen för den som föredrar det.

Utvalda produkter