Kopiera länk

Inspiration & trender

Upptäck Havens Serie H2 i Smoked Oak

Välkommen till en värld av lyx och funktionalitet med Havens Serie H2 i Smoked Oak. Denna exklusiva serie badrumsmöbler kombinerar tidlös elegans med praktisk design, vilket gör den till det perfekta valet för ditt moderna badrum. Haven lanserar även en nyhet: Haven H2 med lösningar för tvättstuga, här med exklusiva och praktiska "pocketdoors" för att elegant kunna dölja tvättmaskin och skapa användbar förvaring.

Elegant och naturlig design

Havens Serie H2 i Smoked Oak kännetecknas av en sofistikerad träfinish som ger ditt badrum en varm och inbjudande atmosfär. Smoked Oak, med sin djupa, rökta ton och naturliga ådring, skapar en känsla av natur och lugn. Varje möbel är unikt designad med stor omsorg för detaljer, vilket gör att ditt badrum får en exklusiv och personlig touch.

Funktionell och genomtänkt

Varje möbel i Serie H2 är utformad för att erbjuda maximal funktionalitet utan att kompromissa med stilen. Med smarta förvaringslösningar och genomtänkta detaljer gör Serie H2 det enkelt att hålla ordning i ditt badrum. Oavsett om du behöver plats för handdukar, toalettartiklar eller andra nödvändigheter, hittar du lösningar som passar dina behov.

Bricamte_20240325_01_006.jpeg På bild kombinerat med Haven H2/140 i Smoked Oak, väggskåp C60 Smoked Oak och med bänkskivor från Bricmate.  Golv och vägg Bricmate (Norrvange Ivory).

Nyhet: Innovativa förvaringslösningar med pocketdoors

En spännande nyhet i Serie H2 är introduktionen av förvaringsenheter med så kallade pocketdoors. Dessa innovativa skjutdörrar försvinner smidigt in i möbeln när de öppnas, vilket ger ett rent och elegant intryck samtidigt som de maximerar utrymmet i ditt badrum eller tvättstuga. Pocketdoors är den perfekta lösningen för att skapa en stilren och organiserad miljö utan synliga dörrar som tar upp onödig plats. Kommer AW24/25.

Bricamte_20240325_07_014.jpeg Bricamte_20240325_07_017.jpeg

Hög kvalitet och hållbarhet

Haven är kända för sin höga standard på kvalitet och hållbarhet. Serie H2 i Smoked Oak är inget undantag. Varje möbel är tillverkad av noggrant utvalt trä och behandlad för att stå emot fukt och dagligt slitage. Du kan vara säker på att din badrumsmöbel från Haven kommer att behålla sitt vackra utseende och sin funktionalitet under många år framöver.

Lätt att anpassa

Havens Serie H2 erbjuder en rad olika möbler och tillbehör som kan kombineras för att skapa en perfekt lösning för just ditt badrum. Med olika storlekar och konfigurationer kan du skräddarsy ditt badrum för att passa både ditt utrymme och din personliga stil.

Bricamte_20240325_08_010.jpeg

Sammanfattning

Havens Serie H2 i Smoked Oak är det ultimata valet för dig som vill ha ett badrum som utstrålar både elegans och praktisk funktion. Med sin vackra träfinish och genomtänkta design erbjuder Serie H2 en lösning som inte bara ser fantastisk ut utan också fungerar i din vardag. Den nya pocketdoor-förvaringen tillför dessutom en modern och effektiv lösning för den organiserade badrumsanvändaren. Utforska Havens Serie H2 i Smoked Oak idag och låt ditt badrum bli en oas av stil och komfort.  Välkommen att upptäcka hur rätt möbler kan göra en stor skillnad!

Bricamte_20240325_09_013.jpeg

Om Haven

Haven tillverkar svenska badrumsmöbler i Oskarström, Halland. När du ser dem för första gången, lägger du märke till de enkla, harmoniska linjerna och de mjuka färgtonerna, med en touch av både japansk och skandinavisk design. Havens ambition är att denna känsla av harmoni ska kvarstå, även när rummet används dagligen. Är du intresserad av Havens produkter kan du kika in de  här. Beställ i din närmsta Comfort-butik.