Kopiera länk

Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder.

Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

Oras Optima – klassiker för badrum och kök

Produktserien Oras Optima passar perfekt för alla badrum eller kök. Tålig och hållbar, både gällande design och livslängd – dessa blandare kommer att skänka glädje i många år framöver. Fokus ligger på funktionalitet och många detaljer som ger en helt ny användarupplevelse, med en klassisk elegans. Oras Optima har en slät yta i kontur med en tydlig och tidlös design, som bär upp den höga kvaliteten.

För köket, har Oras Optima ett brett sortiment av modeller, där du garanterat kommer att hitta din egen, personliga favorit. Den eleganta formgivningen med en utloppspip i C-design matchar modern köksdesign perfekt. Välj köksblandare i klassisk krom eller stilren mattsvart. Då det kommer till badrummet, är Oras Optima designad för att passa alla tvättställsstilar och mått, så du kan vara säker på att hitta den perfekta lösningen för ditt unika badrum. Tvättställsblandaren har en ny smal design och du kan även välja mellan två olika spakar - universal standard, eller den mer karaktäristiska pinnspaken.

Oras Optima Style – uppdaterad lyx i läckra färger

Oras Optima Style tar alla moderna badrum och kök till nästa nivå. Slank design, graciösa former och enastående funktioner som lyfter alla duschar, handfat, eller kök. Dessa produkter ger dig ett nytt, bekvämare sätt för att använda, och uppleva, vatten på ett hållbart sätt.

Oras blandare för köket erbjuder allt du behöver för att lyfta ditt moderna kök till perfektion: smal design, unika hybridmodeller, modern J-formad pip, fjärrstyrd diskmaskinsventil och två färgalternativ; krom och mattsvart.

Köksblandaren Oras Optima Style Hybrid är inte bara stilren och underlättar i vardagen, den kombinerar också det bästa av två världar: beröringsfri (automatisk) och manuell funktion.

För badrummet, erbjuder Oras Optima Style pålitlig prestanda och säkerhet, samt ergonomiska och användarvänliga lösningar för trygga, bekväma och hållbara duschupplevelser - för hela familjen, varje dag. Eco-flödeskontrollen hjälper till att sänka vattenförbrukningen, medan den integrerade skållningsspärren håller temperaturen säker på 38 °C. THERMO COOL-funktionen säkerställer att blandarens hölje förblir svalt.

Förutom klassisk krom och elegant mattsvart finns nu även nyhetsfärgerna borstad brons och borstat stål tillgängliga för flera tvättställs- och duschmodeller, för dig som vill lägga din unika prägel på badrummet och ge det ett extra lyft.

Den nyligen lanserade Oras Optima Style tvättställsblandaren i borstad brons ger vilket badrum som helst en ordentlig WOW-effekt.