Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Från budget till lyx – detaljerna som lyfter ditt badrum

Badrummet är ett av de rum i hemmet som vi spenderar mest tid i – och förtjänar därför extra kärlek och omtanke. Kolla in de här trendiga detaljerna i alla prisklasser, som garanterat lyfter ditt badrum.

Comfort erbjuder paketerade badrumslösningar och finns i hela landet.

1. Golvbrunn

En golvbrunns huvuduppgift kommer alltid att vara att avleda vatten på säkrast möjliga sätt, men den behöver faktiskt inte vara rund och placerad mitt på golvet. Kolla in märket Purus, en av Skandinaviens ledande tillverkare av golvbrunnar, och låt dig inspireras av alla möjliga former och designer på golvbrunnar.

2. Handdukstork

Ett säkert alternativ för att hålla handdukarna torra och fräscha är att hänga dem på en handdukstork. Men det finns en hel del former och designer att välja mellan, och alla möjligheter att utnyttja handdukstorken som en inredningsdetalj.

3. Blandare

I dag finns ett brett utbud av tvättställsblandare på marknaden – allt från energisnåla alternativ med vattensparande funktioner till blandare med stilren design och vattenfallsflöde.

4. Pappershållare

En snygg pappershållare gör toalettbesöket lite roligare. Välj en klassisk hållare med innovativ design och plats för en rulle, eller varför inte kombinera hållaren med ett vändbart tidningsställ och plats för en extra rulle?

5. Duschhylla

Ligger alla tvål- och schampoflaskor slängda på golvet i din dusch? Lös problemet enkelt genom att fästa en trådback på blandaren i duschen, eller dölj flaskorna genom den här smarta och trendiga blandarväggen. Den erbjuder gott om förvaring och du har alltid schampo, tvål, rakhyvel och annat nära till hands.

6. Spolknapp

Spolknappen kan enkelt bli en lyxig detalj i badrummet – om du väljer en fräsch design förstås. Surfa in på Geberit, den marknadsledande koncernen i Europa inom sanitetsprodukter, och låt dig inspireras av deras showroom med spolknappar i mängder av färger och former.

Comfort erbjuder paketerade badrumslösningar och finns i hela landet.

Utvalda produkter