Kopiera länk

Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

1. Optimera platsen

I små badrum är det viktigt att maximera användningen av tillgängligt utrymme. Se till att varje element har en funktion och att du utnyttjar utrymmet optimalt. Satsa på små kommoder och skåp som erbjuder smart förvaring men inte tar upp onödig plats och komplettera med ett spegelskåp med extra förvaring för dina prylar.

Tips INR Möbelpaket Viskan Solid med spegelskåp - se här

INR-Kommod-Viskan-Solid-60-Porslin-Spegelskap-Stage-2023.jpg  

2. Skapa rymd med färger och material

Skapa känsla av rymd med harmoniska färger och material. Hos INR hittar du lugna nordiska toner som skapar en känsla av lugn och rymd. Minimalistiska linjer och en avskalad design förstärker känslan av öppenhet och lätthet.

Tips: Få din INR-badrumsmöbel lackad i valfri NCS-färg

INR-Citytjejen-Viskan-60-Sand-Slot-Edge-20-02.jpg  

3. Belysning och speglar

God belysning är avgörande i ett litet badrum. Använd både taklampor och väggbelysning för att ljusa upp alla delar av rummet och för att undvika skuggor. En välplacerad spegel kan visuellt fördubbla utrymmet och sprida ljus i badrummet.

Tips: En rund spegel Loox med belysning - se här

INR-Cappuccino-Grand-Solid-100-Cappuccino-45-grader-2023.jpg  

4. Intelligenta lösningar

 

I små badrum blir det viktigare än någonsin att optimera förvaringen – även i duschen. Den smarta vertikala förvaringslösningen på duschens insida slukar familjens alla schampo- och duschflaskor utan att ta extra onödig plats i själva duschytan.

Tips: Pile Duschförvaring - se här

INR-Pile-Brushed-Mist-3-funk-2023-zoomed-out.jpg

 

5. Duschlösningar till små badrum

 

I små badrum är det vanligt att välja en dusch istället för ett badkar, och här kan du skapa en duschplats som är både estetiskt tilltalande och sparar plats. De vikbara duschdörrarna i är särskilt anpassade för mindre badrum och erbjuder praktiska lösningar.

Tips: Duschpaket med duschhörna, förvaring och takdusch - se här

INR-Duschhorna-Linc-Angel-Polished-Clear-Pile-Mist-invikt-2023.jpg