Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Fixa sommarkänslan i badrummet

Solen och värmen är äntligen här och det dröjer inte länge innan vi kan njuta av lediga sommardagar och ljumna kvällarna ute i naturen. Men det finns också möjlighet att återskapa den härliga sommarkänslan även inomhus. Med ett alldeles eget sommarregn hemma i badrummet till exempel.

Comfort finns över hela landet – här hittar du ett företag med en certifierad montör nära dig

I badrummet finns alla möjligheter att skapa sin egen oas, där det är varmt och ombonat oberoende vilken årstid som syns utanför fönstret. Förutom handdukar, växter, levande ljus och härliga produkter är badrummets högborg ändå vattnet. Det är där Mora One kommer in i bilden.

Duscharna och blandarna i serien Mora One är skapade med inspiration från lantliga miljöer, där gårdspumpen var central för vardagslivet. Därför faller det sig också naturligt för dem att inta samma plats i dagens hemmaliv. Med sina intressanta kontraster, i det blanka kromet och växlingarna mellan mjuk och kaxig profil, blir de självklara blickfång. En häftig inredningsdetalj som ger badrummet personlighet, attityd och känsla.

Sedan handlar det förstås inte bara om form, funktionen är minst lika viktig. Ett badrum är trots allt till för att användas dag ut och dag in. Kranarna och vreden ska tåla alla de tusentals på- och avstängningar vi utsätter dem för. Med en mjukstängande blandare minskar påfrestningarna på både kranen i sig och på rören. De ska självklart också vara effektiva och använda både vatten och energi på bästa sätt. Det vinner både miljön och plånboken på.

Duschen är en historia i sig när det kommer till att skapa rätt känsla i badrummet. Otympligt bångstyriga slangar, för varmt eller för kallt vatten, eller för ilande hårda strålar kan skjuta upplevelsen i sank. Satsa istället på en pålitlig modell som ser till att det inte blir några isande eller skållheta växlingar mellan varmt och kallt. Det kan också vara en härlig detalj att ha både hand- och takdusch. För när det är dags att frammana den där sommarkänslan, den av ett mjukt sommarregn, ligger mjukt strilande vatten från ett stort takmunstycke nära till hans.

Serien Mora One består av blandare för kök och badrum samt ett antal olika duschset. I vår kommer dessutom kökskranen Mora One Miniprofi i flera nya färgvarianter.

Läs mer om Mora One

More One-serien