Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Aura – en badrumsserie det strålar om

Nu utökar Macro Design sortimentet med badrumsserien Aura. Aura är en exklusiv, sofistikerad serie med edge för den trendmedvetne. Med vackra avslut som elegant integreras i möbeln, designade exklusiva tvättställ och lyxiga utdragbara benstativ är den helt unik.

Comfort finns över hela landet – här hittar du ett företag med en certifierad montör nära dig.

Aura är en mångsidig serie som gör det enkelt att hitta sin personliga favorit. Serien lanseras i flera bredder och i två kulörer. I serien ingår förutom kommoden också spegelskåp, speglar, högskåp, vägghyllor och tillbehör.

Unikt designuttryck

I Aura möbelserie kan du välja mellan tre vackra tvättställ, två porslinstvättställ och ett glastvättställ. Det supertunna Light 8 mm är helt unikt och slimmat med ett toppmodernt, minimalistiskt uttryck. Light 14 mm, ett tunt snyggt tvättställ. Edge glastvättställ, ett trendigt lyxigt tvättställ i Briljantglas med en gnistrande effekt. Oavsett vilket tvättställ du väljer så får du vackra och mjukt formade skålar som är både eleganta och lättstädade.

Extrautrusta Aura med benstativ, det ger ett exklusivt och modernt uttryck i badrummet. Benstativen har smart utdragsfunktion vilket gör att du enkelt tar bort dem vid städning. Stativen finns i matt vit och matt svart metall.

De material Macro Design använder är noga utvalda och företaget samar- betar med svenska och europeiska leverantörer. Badrums-möblernas delar är tillverkade helt i fukttrögt trä, vilket är unikt för den svenska marknaden.

Comfort finns över hela landet – här hittar du ett företag med en certifierad montör nära dig.