Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Epos – exklusivt tvättställsskåp med unik förvaring

Möbelserien Epos skapades genom ett samarbete mellan Svedbergs designteam och den norska inredningsdesignern och tv-profilen Halvor Bakke. Möbelserien blev något helt nytt som bygger på kombinationsmöjligheter, färg, form och funktion.

Inspirationen från en möbelserie kan komma från många olika håll – det kan vara från magasin som lästs, upplevelser eller från möten med människor kombinerat med ens egen magkänsla. I februari lanserades Svedbergs nya möbelserie Epos, en unik och personlig lösning om design och möjligheter.  Bli inspirerad och testa dig fram för att hitta den perfekta och mest personliga lösningen för din smak, ditt badrum och dina behov. Besök våra butiker så hjälper vi dig att välja rätt produkter för ditt badrum.

Valfrihet i kubik

Epos unika formgivning blir som en förlängning av hemmet in i badrummet och möbelns fronter sätter en känsla som ger badrummet karaktär. Välj mellan fronterna Plan, Push open, Rand och Relief samt bland färgerna vit, skiffergrå, svart ek, vit ask och brun ask. Tvättställsskåpet finns i flera olika bredder, från 80 cm hela vägen upp till 200 cm och du kan välja mellan såväl traditionella tvättställ som olika kombinationer med tvättställ samt bänkskiva.

Lådor, öppen förvaring eller både och?

När du väl gjort ditt val är det bara att börja laborera och testa dig fram för den mest optimala lösningen för ditt badrum. Du väljer själv om du vill ha lådor, öppen förvaring eller en mix av både och. Epos lådor har en bottenplatta av tålig plåt och fackindelning som följer lådfrontens färg vilket blir både praktiskt och snyggt.

Epos erbjuder också många smarta detaljer. 100-möbeln har till exempel två bra sidoförvaringar bredvid varandra, en som är öppen framåt och en mer gömd åt sidan. För sådant du gärna vill visa upp och sådant du hellre vill dölja. Väljer du Epos i 120 eller 200 cm så ingår en 40 cm bred låda med dubbla eluttag och bra förvaring för badrumsprodukter.

Upp till 20 års garanti

Det går att säga mycket om Svedbergs badrumsmöbler, inte minst om allt det som ögat inte uppfattar. Stommarna är till exempel av fukttåliga spånskivor som är testade i tre dagar i 20-gradigt vatten, en dag i 12-gradig kyla och tre dagar i 70-gradig värme. För att Svedbergs badrumsmöbler ska hålla riktigt länge behandlas de i flera steg genom Svedbergs lackeringsmetod DuraDry. DuraDry säkerställer fuktbeständighet och livslängd genom tre lager grundlack som tokas med UV-ljus kombinerat med två lager topplack som lufttorkas. På det sättet får Svedbergs fram riktigt slitstarka badrumsmöbler.

Svedbergs filosofi om kvalitet, materialval och omsorg om detaljer följer också garantin. Svedbergs ger dig upp till 20 års garanti på badrumsmöbler, duschar, duschkabiner och duschväggar. På handdukstorkar, badkar, blandare och WC gäller 5 års garanti.

Utvalda produkter