Vetlanda Rör

Välkommen till Vetlanda Rör AB – ett företag som värdesätter professionellt hantverk, trygghet och nöjda kunder. Vi erbjuder allt från kompletta entreprenader och VVS-tjänster till installation av värmepumpar och mycket mer. Vi är en del av Comfort-kedjan en av Sveriges största installationskedjor.

sda

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden. Boka din installation redan idag!

Tjänster för privatperson

Ta del av vårt tjänsteutbud här, klicka för att läsa mer om tjänsten.

Din trygga installatör

Vi hjälper dig med alla dina VVS-problem. Hos oss kan du känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt med schyssta garantier från våra välkända leverantörer. Vi arbetar utifrån dina önskemål för att du som kund ska känna dig riktigt nöjd med vårt arbete. Vi hjälper till med allt från renovering och underhåll till energieffektivitet. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Tips & råd

  • Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder. Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

  • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

  • Inspiration & trender

Vedum tipsar: 5 inredningstips för det lilla badrummet

Med genomtänkt förvaring och smarta detaljer kan ett litet badrum bli både rymligt och praktiskt, men det gäller att tänka till. Här listar Vedums designansvarig Jenny Andersson sina bästa tips på hur du får badrummet att kännas större – utan att tumma på vare sig funktion eller stil. Dessutom presenterar Vedum en efterlängtad nyhet – en vacker badrumsmiljö i linnebeige där genomtänkt design kompenserar för få kvadratmeter.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: