Se ditt lokala utbud

Jäders värme

Välkommen till Jäders värme! Vi är ett av stadens äldsta företag i branschen med 10 rörmontörer och en nyrenoverad Comfort-butik där vi säljer badrumsmöbler, kakel och reservdelar. Vi utför allt inom VVS – badrumsrenoveringar, service, värmepumpar och entreprenad, både för företag och privatpersoner. Vi hjälper även till med att planera ert badrum med ritning i 3D, samt hjälper till med val av inredning och kakel.

sda

Träffa våra medarbetare

Kom och jobba med oss!

Lediga jobb

Vi har alltid plats för duktiga montörer. Kom in med din ansökan och bli en del av vårt glada gäng!

VVS-montör

Vi söker dig som vill jobba som VVS-montör med olika uppdrag inom VVS, till exempel entreprenader, värmepumpar och teknisk installation, ROT och stambyten.

VVS-montör

Arbetsuppgifterna består av allt från servicejobb till nybyggnation av villor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Våra tjänster

Vi utför allt inom VVS. Installation värmepumpar och vattenfilter, rördragning och badrumsrenovering.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Privat
Tips & Råd

10 växter som gör badrummet mer levande

Har du svårt att få växterna att överleva i badrummet? Då kan du testa någon av dessa 10 växter som trivs även på de mörkaste platser.

Privat
Tips & Råd

Så barnsäkrar du badrummet i 13 steg

Om det är någonstans våra barn ska kunna känna sig trygga så är det hemma. Ändå sker de flesta olyckor med småbarn just i det egna hemmet, och ofta i badrummet. Här är 13 saker att tänka på för att ditt badrum ska vara barnsäkrat.

Privat
Tips & Råd

Därför ska du inte lämna diskmaskinen på när du går hemifrån

Brukar du sätta igång diskmaskinen eller tvättmaskinen innan du går till jobbet? Visst är det praktiskt att låta maskinerna sköta sitt när man är borta och komma hem till en ren tvätt eller disk. Men det är inte riskfritt – läckage från hushållsmaskiner är en av de vanligaste orsakerna till vattenskador.

Hitta oss

Jäders Värme och Sanitet

Välj en plats för att få mer information om butiken: