VVS

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar för alla typer av VVS-installationer. Våra medlemsbolag har bred kunskap på området och vi kan erbjuda en mångfald av spetskompetenser bland dem. Vi utför allt inom VVS - från byte av kranar och WC-stolar till kompletta badrum och värmepumpar. Hitta din lokala installatör redan idag, så hjälper vi dig.

Din erfarna VVS-installatör

Våra medlemsbolag har certifierade montörer och lång kunskap inom området. Hos oss kan du känna dig trygg med att installationen utförs enligt branschens regler. Vi samarbetar med de största leverantörerna på marknaden, där du som kund får möjlighet till schyssta garantier och kvalitetssäkra produkter. Vi kan installera allt vi säljer.

Vad kan vi hjälpa till med?

Badrumsrenoveringar

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering, från idé till färdigt badrum. Vi sköter hela processen, inklusive installation, planering, koordinering och rådgivning.

Rörinstallationer

Installation och reparation av vattenledningar och avloppsledningar för att säkerställa en pålitlig och effektiv vattenförsörjning och avloppsavledning i hemmet.

Värmesystem

Installation och underhåll av värmesystem, inklusive värmepumpar, golvvärme och traditionella värmeelement, för att säkerställa bekväm och effektiv uppvärmning under vintermånaderna.

Vattenrening

Installation av vattenreningsutrustning såsom filter och avhärdare för att förbättra vattenkvaliteten och skydda VVS-systemet från kalk- och mineralavlagringar.

Dränering och avlopp

Installation och reparation av dräneringssystem och avloppsrör för att förebygga översvämningar och avloppsproblem.

Installerat och klart

Vår tjänst där vi installerar ditt val av produkt till ett fast pris. Vi sköter hela processen, inklusive nedmontering, bortforsling och installation.

Varför ska jag anlita en rörmokare regelbundet?

1

Förebyggande underhåll

Genom regelbunden inspektion och underhåll av VVS-system kan rörmokaren upptäcka potentiella problem innan de blir större och mer kostsamma att åtgärda. Detta kan inkludera läckande rör, igensatta avlopp eller defekta värmesystem.

2

Säkerhet

VVS-system som inte fungerar korrekt kan utgöra en säkerhetsrisk för hemmet. En rörmokare kan säkerställa att gasledningar är täta, att vattenledningar inte läcker och att värmesystem är säkra att använda, vilket minskar risken för olyckor och skador.

3

Effektivitet och energibesparing

En rörmokare kan optimera VVS-systemet för att göra det mer energieffektivt, vilket kan leda till lägre energikostnader över tid. Det kan inkludera installation av vattenbesparande armaturer, rengöring av värmesystem och justering av termostater för att maximera effektiviteten.

4

Erfarenhet och expertis

Rörmokare har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att hantera alla typer av VVS-problem. Genom att anlita en professionell rörmokare kan man vara säker på att arbetet utförs korrekt och att alla problem åtgärdas på ett tillförlitligt sätt.

Går du i renoveringstankar?

Med vår tjänst Färdigt Badrum hjälper vi dig att planera och renovera ditt drömbadrum. Vi sköter hela processen och håller koll på allt från material, ritningar, montörer och tidsramar. Du får en offert med ett fast pris och en 3D-ritning av ditt framtida badrum. Läs mer om tjänsten och tveka inte att boka in ett kostnadsfritt hembesök.

Utvalda produkter