Möt månadens Comfortör

Vi på Comfort uppskattar varandra och visar det genom att nominera kollegorna som gör det där lilla extra till - månadens Comfortör.

Månadens Comfortör - Februari 2023

Månadens Comfortör februari - Markus Salqvist, Ternstedt Invent i Linköping

"Riktigt bra lagspelare och väldigt bra på jobbet. Sköter kontakt med kunder och andra yrkesgrupper under renoveringar med bravur." Så löd motiveringen när Markus Salqvist på Ternsted Invent blev utsedd till Månadens Comfortör i februari.

Månadens Comfortör

 • Månadens Comfortör

Februari 2023 - Markus Salqvist på Ternstedt Invent

“Riktigt bra lagspelare och väldigt bra på jobbet. Sköter kontakt med kunder och andra yrkesgrupper under renoveringar med bravur”. Så löd motiveringen när Markus Salqvist på Ternsted Invent blev utsedd till Månadens Comfortör i februari.

 • Månadens Comfortör

Januari 2023 - Isabell Eriksson från Vattenhuset i Borlänge AB

Motiveringen löd: ”Isabell har en hög arbetsmoral. Hennes stora engagemang för både kunder och sina arbetskamrater gör att vi har en god stämning på företaget och att kunderna känner sig välkomna till vår butik. Hon är den som styr upp grabbarna i butiken, och har koll på montörerna på ett både ödmjukt och ett trivsamt sätt”. Så löd motiveringen när Isabell Eriksson blev nominerad till Månadens Comfortör.

 • Månadens Comfortör

December 2022 - Arvid Berg Svärtinge Rör & VVS i Norrköping

”Arvid är alltid är på ett bra humör och gör sitt yttersta. En riktig glädjespridare bland sina kollegor”. Så löd Jimmy Sundells motivering när han nominerade Arvid Berg till Månadens Comfortör.

 • Månadens Comfortör

November 2022 - Andreas Asp, Djupedals Rör i Alingsås

Månadens Comfortör november heter Andreas Asp och arbetar på Djupedals Rör i Alingsås. Han blev nominerad av Cecilia Larsen, som är lärling på bolaget.

 • Månadens Comfortör

Oktober 2022 - Royne Samuelsson, Ternstedt Invent

“Royne är företagets solstråle, alltid glad och snäll, oavsett arbetsuppgifter/väder. Tar fram det bästa ur alla andra montörer!” Så löd motiveringen när Royne “Hogan” Samuelsson blev utsedd till Månadens Comfortör i oktober.

 • Månadens Comfortör

September 2022 - Erika Larsson från Högbergs Rör

Erika Larsson från Högbergs Rör har blivit utsedd till Månadens Comfortör september. Motiveringen löd: “Med en fantastisk energi sprider hon glädje varje dag. Otroligt hjälpsam mot alla och gör så att vardagen på lagret blir så mycket roligare. Erika har aldrig haft en dålig dag utan ser varje dag som den bästa dagen”.

 • Månadens Comfortör

Augusti 2022 - Stefan Hjelm, Projektrör Väst i Göteborg

Stefan Hjelm, som arbetar på Projektrör Väst i Göteborg, är Månadens Comfortör. Han blev nominerad av kollegan Patrik Björlin. Stefan Hjelm har arbetat som ledande montör på Projektrör Väst sedan bolaget startade för elva år sedan.

 • Månadens Comfortör

Juli 2022 - Jesper Andersson från Lindesbergs VVS/EL

“Efter en större organisationsförändring har Jesper gått från VS-lärling till projektledande montör och funnit sin roll väldigt väl med sitt stora engagemang. Som person är Jesper driven, noggrann och otroligt snäll mot både kollegor och kunder. Alla borde ha en kollega som Jesper!” Så löd motiveringen när Jesper Andersson från Lindesbergs VVS/EL blev utsedd till Månadens Comfortör.

 • Månadens Comfortör

Juni 2022 - Ida Brissman från Högbergs Rör

Motiveringen löd: “Ida började veckan innan påsk och kom in som en skänk från ovan. Positiv, glad och med en vilja att lära sig varenda detalj har hon kommit in i jobbet som om hon aldrig gjort något annat!”

 • Månadens Comfortör

Maj 2022 - Thomas Eriksson på Knut Svenssons Rör AB

Thomas Eriksson, som arbetar på Knut Svenssons Rör i Huskvarna, är Månadens Comfortör maj. Motiveringen löd: “Alltid glad och positiv. En person som alltid är hjälpsam och en trygg punkt på företaget.”

 • Månadens Comfortör

Mars 2022 - Jelvan Amani platschef på Comfort Linköping

"Jelvan har lagt ner sin själ i att förändra, förbättra och förenkla hela Färdigt Badrum-konceptet för medlemmarna i kedjan. Inte nog med det är han en ödmjuk, driven och rättvis chef som ser till allas bästa, både personal och kunder.” Så löd motiveringen när Jelvan Amani blev utsedd till Månadens Comfortör mars.

 • Månadens Comfortör

April 2022 - Bo Hansson projektledare på Strömstads Värme & Sanitet AB

Motiveringen löd: “Bosse började på företaget vid 18 års ålder och slutar nu på sin 67-årsdag för en välförtjänt pensionärstillvaro då han äntligen kan tillbringa mer tid på havet i sin segelbåt. Han har under alla sina yrkesverksamma år arbetat hos oss på Strömstads Värme & Sanitet AB. Med sitt fantastiska yrkeskunnande och noggrannhet har han under årens lopp lärt upp många av våra montörer till duktiga yrkesmän. När våra uppdrag i apparatrum krävt speciallösningar – då är det Bosse som vi satt på jobbet!”