Se ditt lokala utbud

Möt månadens Comfortör

Vi på Comfort uppskattar varandra och visar det genom att nominera kollegorna som gör det där lilla extra till - månadens Comfortör.

Månadens Comfortör - December 2022

Månadens Comfortör december - Arvid Berg, Svärtinge Rör & VVS

”Arvid är alltid på ett bra humör och gör sitt yttersta. En riktig glädjespridare bland sina kollegor”. Så löd Jimmy Sundells motivering när han nominerade Arvid Berg till Månadens Comfortör.

Månadens Comfortör

Månadens Comfortör

December 2022 - Arvid Berg Svärtinge Rör & VVS i Norrköping

”Arvid är alltid är på ett bra humör och gör sitt yttersta. En riktig glädjespridare bland sina kollegor”. Så löd Jimmy Sundells motivering när han nominerade Arvid Berg till Månadens Comfortör.

Månadens Comfortör

November 2022 - Andreas Asp, Djupedals Rör i Alingsås

Månadens Comfortör november heter Andreas Asp och arbetar på Djupedals Rör i Alingsås. Han blev nominerad av Cecilia Larsen, som är lärling på bolaget.

Månadens Comfortör

Oktober 2022 - Royne Samuelsson, Ternstedt Invent

“Royne är företagets solstråle, alltid glad och snäll, oavsett arbetsuppgifter/väder. Tar fram det bästa ur alla andra montörer!” Så löd motiveringen när Royne “Hogan” Samuelsson blev utsedd till Månadens Comfortör i oktober.

Månadens Comfortör

September 2022 - Erika Larsson från Högbergs Rör

Erika Larsson från Högbergs Rör har blivit utsedd till Månadens Comfortör september. Motiveringen löd: “Med en fantastisk energi sprider hon glädje varje dag. Otroligt hjälpsam mot alla och gör så att vardagen på lagret blir så mycket roligare. Erika har aldrig haft en dålig dag utan ser varje dag som den bästa dagen”.

Månadens Comfortör

Augusti 2022 - Stefan Hjelm, Projektrör Väst i Göteborg

Stefan Hjelm, som arbetar på Projektrör Väst i Göteborg, är Månadens Comfortör. Han blev nominerad av kollegan Patrik Björlin. Stefan Hjelm har arbetat som ledande montör på Projektrör Väst sedan bolaget startade för elva år sedan.

Månadens Comfortör

Juli 2022 - Jesper Andersson från Lindesbergs VVS/EL

“Efter en större organisationsförändring har Jesper gått från VS-lärling till projektledande montör och funnit sin roll väldigt väl med sitt stora engagemang. Som person är Jesper driven, noggrann och otroligt snäll mot både kollegor och kunder. Alla borde ha en kollega som Jesper!” Så löd motiveringen när Jesper Andersson från Lindesbergs VVS/EL blev utsedd till Månadens Comfortör.

Loading...