Se ditt lokala utbud

Möt månadens Comfortör

Vi på Comfort uppskattar varandra och visar det genom att nominera kollegorna som gör det där lilla extra till - månadens Comfortör.

Månadens Comfortör - Februari 2023

Månadens Comfortör februari - Markus Salqvist, Ternstedt Invent i Linköping

"Riktigt bra lagspelare och väldigt bra på jobbet. Sköter kontakt med kunder och andra yrkesgrupper under renoveringar med bravur." Så löd motiveringen när Markus Salqvist på Ternsted Invent blev utsedd till Månadens Comfortör i februari.

Månadens Comfortör

Månadens Comfortör

Februari 2023 - Markus Salqvist på Ternstedt Invent

“Riktigt bra lagspelare och väldigt bra på jobbet. Sköter kontakt med kunder och andra yrkesgrupper under renoveringar med bravur”. Så löd motiveringen när Markus Salqvist på Ternsted Invent blev utsedd till Månadens Comfortör i februari.

Månadens Comfortör

Januari 2023 - Isabell Eriksson från Vattenhuset i Borlänge AB

Motiveringen löd: ”Isabell har en hög arbetsmoral. Hennes stora engagemang för både kunder och sina arbetskamrater gör att vi har en god stämning på företaget och att kunderna känner sig välkomna till vår butik. Hon är den som styr upp grabbarna i butiken, och har koll på montörerna på ett både ödmjukt och ett trivsamt sätt”. Så löd motiveringen när Isabell Eriksson blev nominerad till Månadens Comfortör.

Månadens Comfortör

December 2022 - Arvid Berg Svärtinge Rör & VVS i Norrköping

”Arvid är alltid är på ett bra humör och gör sitt yttersta. En riktig glädjespridare bland sina kollegor”. Så löd Jimmy Sundells motivering när han nominerade Arvid Berg till Månadens Comfortör.

Månadens Comfortör

November 2022 - Andreas Asp, Djupedals Rör i Alingsås

Månadens Comfortör november heter Andreas Asp och arbetar på Djupedals Rör i Alingsås. Han blev nominerad av Cecilia Larsen, som är lärling på bolaget.

Månadens Comfortör

Oktober 2022 - Royne Samuelsson, Ternstedt Invent

“Royne är företagets solstråle, alltid glad och snäll, oavsett arbetsuppgifter/väder. Tar fram det bästa ur alla andra montörer!” Så löd motiveringen när Royne “Hogan” Samuelsson blev utsedd till Månadens Comfortör i oktober.

Månadens Comfortör

September 2022 - Erika Larsson från Högbergs Rör

Erika Larsson från Högbergs Rör har blivit utsedd till Månadens Comfortör september. Motiveringen löd: “Med en fantastisk energi sprider hon glädje varje dag. Otroligt hjälpsam mot alla och gör så att vardagen på lagret blir så mycket roligare. Erika har aldrig haft en dålig dag utan ser varje dag som den bästa dagen”.