Kopiera länk

Månadens Comfortör

Juni 2022 - Ida Brissman från Högbergs Rör

Motiveringen löd: “Ida började veckan innan påsk och kom in som en skänk från ovan. Positiv, glad och med en vilja att lära sig varenda detalj har hon kommit in i jobbet som om hon aldrig gjort något annat!”

Ida Brissman från Högbergs Rör är Månadens Comfortör Juni.

Ida Brissman har tidigare arbetat inom restaurangbranschen och på Jysk. Sedan i våras hon är butikssäljare på Högbergs Rör i Borås. Vi ringde upp henne för att gratulera till utmärkelsen Månadens Comfortör juni.  

Grattis, Ida! Hur känns det?

– Jag blev väldigt glad och rörd när jag hörde motiveringen. Det är fint att få bekräftelse på att man har gjort något bra.  

Vad gör du på jobbet?

– Jag hjälper våra kunder att förverkliga sina badrumsdrömmar, vilket är jätteroligt. Det blir mycket sälj i butiken samtidigt som jag också gör beställningar samt bokningar på jobb.  

Hur kommer det sig att du sökte dig till VVS-branschen?

– Jag hade inga tidigare erfarenhet av branschen och ville testa något helt nytt. Det har varit svårt att sätta sig in i allt det nya, men jag har sett det som en kul utmaning.  

Hur är Högbergs Rör som arbetsgivare?

– Det är en väldigt bra arbetsplats och det finns alltid någon att fråga om jag behöver hjälp.  

Vad ser du fram emot i höst?

– Idag började vår nya butikschef och vår nya säljare av Färdigt Badrum så jag ser fram emot att lära känna dem. Det ska också bli roligt att få sälja mer efter en relativt lugn sommar.