Kopiera länk

Månadens Comfortör

Mars 2022 - Jelvan Amani platschef på Comfort Linköping

"Jelvan har lagt ner sin själ i att förändra, förbättra och förenkla hela Färdigt Badrum-konceptet för medlemmarna i kedjan. Inte nog med det är han en ödmjuk, driven och rättvis chef som ser till allas bästa, både personal och kunder.” Så löd motiveringen när Jelvan Amani blev utsedd till Månadens Comfortör mars.

Jelvan Amani är platschef på Comfort Linköping, som är ett dotterbolag till Ternstedt Invent. Han blev nominerad av sin kollega Helene Pihl Persson.

Grattis till utmärkelsen! Hur känns det?

– Det känns jätteroligt! Jag känner mig hedrad.

Vad har du gjort för att förbättra Färdigt Badrum-konceptet?

– Det är inte bara jag som har arbetat med konceptet, utan vi har varit en arbetsgrupp på tre personer. Vi har bland annat gjort om kalkydelen i vårt ritprogram så att det även ska kunna användas av personer utan byggkunskap. Målet har varit att förenkla det som tidigare har varit komplicerat.

Hur länge har du arbetet på Comfort Linköping?

– Jag började som projektledare 2015 och två år senare blev jag platschef. Innan dess har jobbat med allt från att köra lastbil till att driva eget.

Vad gillar du mest med din arbetsplats?

– Mina fantastiska kollegor! Sedan är det är väldigt varierat arbetet och man får ha ett finger med i allt. Det kan vara allt från att åka och kasta skräp tillsammans med en av våra hantverkare till att anställa nya medarbetare.

Vad arbetar du med just nu?

– Det är mycket fokus på att färdigställa vår nya butik som ligger i Tornby – Linköpings största handelsområde.

Vad ser du fram emot?

– Jag ser fram emot hösten. Det ska bli väldigt spännande att se utfallet av den enorma satsning som vi har gjort på butiken. Förhoppningsvis får vi så många kunder att vi knappt kan hantera det. Målet är att fortsätta växa. Vi hade ett otroligt 2021 och ökade vår omsättning med hela 30 procent. Vi hoppas på en minst lika stor ökning under 2022.