Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Månadens Comfortör

Maj 2022 - Thomas Eriksson på Knut Svenssons Rör AB

Thomas Eriksson, som arbetar på Knut Svenssons Rör i Huskvarna, är Månadens Comfortör maj. Motiveringen löd: “Alltid glad och positiv. En person som alltid är hjälpsam och en trygg punkt på företaget.”

Bjarne Svensson, vd på Knut Svenssons Rör, nominerade Thomas Eriksson till Månadens Comfortör maj. Vi ringde upp Thomas för att gratulera till utmärkelsen.

Grattis, Thomas! Hur känns det?

– Det känns kul. Jag blev glad när jag hörde motiveringen.

Hur länge har du arbetat som montör?

– Jag blev klar med utbildningen 1982 och har arbetat på Knut Erikssons Rör sedan 1996. Det var några kompisar, som hade varit inlånade hit från andra företag, som tipsade om att de sökte folk. Vi var tio montörer när jag började på företaget och idag är vi cirka 20 montörer.

Vad får dig att stanna på företaget?

– Jag trivs väldigt bra. Det är en trygg familjeägd firma där man som medarbetare har direktkontakt med chefen.

Vad arbetar du med just nu?

– Under åren har jag arbetat mest med fjärrvärme, men eftersom jag nyligen opererade mitt knä och snart ska operera det andra, ska jag helst bara arbeta stående. Just nu är jag i en lagerbyggnad och jobbar bland annat med att dra värmeledningar i taket. Det är kul med lite omväxling.

Vad är roligast med ditt jobb?

– Kamratskapet. Jag träffar alltid mina kollegor vid frukost och lunch. För mig som oftast jobbar ensam är det extra kul att nu få arbeta i ett team.

Vad ser du fram emot i sommar?

– Jag går på semester i vecka 28 och då kommer jag antagligen att bila ner till Tyskland. Berlin är en riktigt fin stad.