Kopiera länk

Månadens Comfortör

September 2022 - Erika Larsson från Högbergs Rör

Erika Larsson från Högbergs Rör har blivit utsedd till Månadens Comfortör september. Motiveringen löd: “Med en fantastisk energi sprider hon glädje varje dag. Otroligt hjälpsam mot alla och gör så att vardagen på lagret blir så mycket roligare. Erika har aldrig haft en dålig dag utan ser varje dag som den bästa dagen”.

Erika Larsson har arbetat på lagret på Högbergs Rör i Borås sedan januari 2021. Hon blev nominerad av Tanja Johansson, som tidigare arbetade som butikschef på bolaget.  

Grattis, Erika! Hur känns det?

– Det känns jätteroligt! Jag blev väldigt överraskad.

Vad gör du på jobbet?

– Jag är ansvarig för vårt lager och gör allt från att ta emot gods till att se till att montörerna får med sig rätt saker när de ska ut på sina projekt.

Hur är det att arbeta på Högbergs Rör?

– När jag började här hade jag ingen tidigare erfarenhet av branschen, men jag är väldigt glad att jag kom hit. De senaste åren har varit fantastiskt lärorika och roliga. Jag trivs jättebra här!

Vad gillar du mest med din arbetsplats?

– Mina kollegor och att arbetet är så varierande. Jag vet aldrig vilka utmaningar jag kommer att ställas inför under dagen, vilket är spännande.

Hur gör du för att sprida glädje på jobbet?

– Jag ser alltid till att ge ett glatt och positivt bemötande på morgnarna. För mig är det viktigt att montörerna ska ha fått en bra start på dagen när de åker härifrån. Min inställning är att det inte finns några problem som inte går att lösa.

Vad ser du fram emot i höst?

– Jag hoppas att jobben fortsätter att rulla in och att vi har fortsatt mycket att göra.