Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Månadens Comfortör

Juli 2022 - Jesper Andersson från Lindesbergs VVS/EL

“Efter en större organisationsförändring har Jesper gått från VS-lärling till projektledande montör och funnit sin roll väldigt väl med sitt stora engagemang. Som person är Jesper driven, noggrann och otroligt snäll mot både kollegor och kunder. Alla borde ha en kollega som Jesper!” Så löd motiveringen när Jesper Andersson från Lindesbergs VVS/EL blev utsedd till Månadens Comfortör.

Jesper Andersson började som VS-lärling på Lindesbergs VVS/EL 2017 och i våras klev han in i rollen som projektledande montör. Han blev nominerad till Månadens Comfortör av kollegan Amanda Ragnarsson.

Grattis till utmärkelsen! Hur känns det?

– Jag hade inte riktigt koll på vad Månadens Comfortör var, men det känns jättefint att ha blivit nominerad.

Berätta om er organisationsförändring!

– Istället för att ha mycket personal på kontoret har vi idag fler montörer varav vissa även har ett administrativt ansvar. Som projektledande montör för service och badrum ansvarar jag bland annat för kundkontakten och delegerar jobb till mina kollegor.

Hur ser en dag på jobbet ut för dig?

– Vissa dagar är jag ute och gör olika småjobb hos kunder och andra dagar arbetar jag med administrativa uppgifter på kontoret. Det blir väldigt varierat, vilket jag tycker är kul.

Varför valde du att bli montör?

– Jag ville ha ett hantverksyrke med mycket personkontakt. Samtidigt ville jag jobba med något som gav mig kunskaper som jag även skulle kunna ha nytta av privat.

Vad gillar du mest med din arbetsplats?

– Alla kollegor. Vi har en bra gemenskap och många av oss umgås även på fritiden.

Vad har ni på gång i höst?

– Vi ska inviga en stor monter med badrumsinredning i vår butik i höst. Sex leverantörer har skapat ett varsitt badrum med sina egna produkter.