Kopiera länk

Månadens Comfortör

Januari 2023 - Isabell Eriksson från Vattenhuset i Borlänge AB

Motiveringen löd: ”Isabell har en hög arbetsmoral. Hennes stora engagemang för både kunder och sina arbetskamrater gör att vi har en god stämning på företaget och att kunderna känner sig välkomna till vår butik. Hon är den som styr upp grabbarna i butiken, och har koll på montörerna på ett både ödmjukt och ett trivsamt sätt”. Så löd motiveringen när Isabell Eriksson blev nominerad till Månadens Comfortör.

Grattis, Isabell! Hur känns det?

– Tack! Det var en väldigt fin nominering och det känns kul att den kom från mina chefer.

Har du nominerat någon till Månadens Comfortör?

– Nej, inte än, men nu blev jag inspirerad!

Hur hamnade du på Vattenhuset i Borlänge AB?

– För tio år sedan blev jag kontaktad av bolagets förre butikschef som hade blivit tipsad om mig. Jag jobbade då på en annan kakelfirma som skulle börja skära ner på personalen så erbjudandet om den här rollen kom väldigt lägligt.

Vad gillar du mest med din roll som butikssäljare?

– Att det är så varierat. Jag skulle aldrig klara av att göra samma sak dag in och dag ut.

Vad tycker du mest om med din arbetsplats?

– Människorna. Det är så viktigt att ha roligt tillsammans med dem man jobbar med. Vi står varandra nära och jag kan fråga vem som helst om hjälp.

Har du något Borlänge-tips?

– Jag bor i Säter, som ligger några mil söder om Borlänge, så jag skulle rekommendera att man åker till naturreservatet Säterdalen. Där finns det både en lekplats och glasskiosk – och framförallt är det en väldigt fin miljö.

Vad ser du fram emot i vår?

– Att börja plocka i trädgården och äntligen få vara utomhus igen tillsammans med min dotter. Jag ser också fram emot promenader i skogen och att bege mig ut på långa ridturer med min bästa vän.