Se ditt lokala utbud

Jäders värme

Välkommen till Jäders värme! Vi är ett av stadens äldsta företag i branschen med 10 rörmontörer och en nyrenoverad Comfort-butik där vi säljer badrumsmöbler, kakel och reservdelar. Vi utför allt inom VVS – badrumsrenoveringar, service, värmepumpar och entreprenad, både för företag och privatpersoner. Vi hjälper även till med att planera ert badrum med ritning i 3D, samt hjälper till med val av inredning och kakel.

sda

Träffa våra medarbetare

Kom och jobba med oss!

Lediga jobb

Jäders värme växer och behöver tillsätta ett antal tjänster omgående! Vi är i dagsläget ett 20 tal anställda och utför allt inom VVS. Vi installerar värmepumpar, har butik och vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi är ett glatt gäng som gärna umgås, även på fritiden. Här får du tillgång till fina lokaler att nyttja, stor kompetens och möjlighet att växa och utvecklas.

Teknisk säljare

Vi söker dig som vill jobba med försäljning av värmepumpar, vattenfilter och andra VVS relaterade produkter.

Servicetekniker

Vi har över 3000 värmepumpar i drift som behöver service och underhåll. Vi monterar även vattenfilter som behöver tillsyn.

Kylmontör

Vi behöver stärka upp vårt team med en kyltekniker då försäljningen av luftvärmepumpar ökat kraftigt.

VVS montör

Vi söker fler duktiga montörer som är serviceinriktade, flexibla och självgående.

Våra tjänster

Vi utför allt inom VVS. Installation värmepumpar och vattenfilter, rördragning och badrumsrenovering.

Just nu

Aktuella erbjudanden

.Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Hitta oss

Jäders Värme och Sanitet

Välj en plats för att få mer information om butiken: