Kopiera länk

PrivatTips & Råd

Trött på fula element? Här är lösningen

Har du ett gammalt element i badrummet? Det finns en snygg och enkel lösning som gör att du slipper fula element, ger badrummet en uppfräschning - och får en stor dos vardagslyx på köpet.

Det är de små detaljerna och innovativa lösningarna som sätter pricken över i:et i inredningen. Värmen i ditt badrum behöver inte komma ifrån ett element. Det går nämligen att ersätta badrummets element med en handdukstork, så länge den är i rätt storlek.

Handdukstorkar kan vara lika effektiva värmekällor som element, men är mer funktionella och ofta mycket snyggare. Torken avlägsnar kyla och fukt från badrummet, håller handdukarna fräscha längre och ger dig samtidigt lyxen att kunna svepa in dig i en varm handduk efter duschen eller badet.

Har du ont om plats? Element behöver nödvändigtvis inte vara fula, men ibland kan de gamla modellerna se stora och klumpiga ut. Framförallt kan du med fördel installera en handdukstork i det lilla badrummet för att frigöra utrymme längs med golvet.

Funktion i all ära, men det ska vara snyggt också. Eftersom det numera finns handdukstorkar i alla möjliga former och storlekar att välja på kan det bli en riktigt elegant inredningsdetalj på väggen i badrummet. Som den här vertikala torken från INR – stilren, tidlös och nätt. Sprider skön värme gör den naturligtvis också.

Hitta din handdukstork här!

Utvalda produkter