Kopiera länk

PrivatTips & Råd

Byt till takdusch utan att totalrenovera badrummet

Att totalrenovera ett badrum är både kostsamt och tidskrävande. Men det går att göra mycket i badrummet utan att behöva renovera allt. Exempelvis kan du byta ut din dusch mot en ny och modern takdusch.

Hitta din nya dusch här och beställ den redan idag

Allt fler vill styla om sina badrum och byter ut handdukar, tvättkorgar och olika ljusarrangemang. Men det går att fräscha upp badrummet ännu mer utan att behöva totalrenovera. Ett sätt att förnya badrummet är att byta ut duschen. Att installera en snygg och modern takdusch gör stor skillnad för helhetsintrycket och när du beställer från Comfort är det både smidigt och enkelt. På Comfort.se finns mängder av olika takduschar och du kan dessutom välja att få den installerad med vår tjänst Installerat & Klart.

Installerat & Klart är en tjänst som skiljer oss från våra konkurrenter på nätet och vi vet att det är många kunder som efterfrågar den typen av tjänster, säger Lotta Holfve, affärsområdesansvarig Digitala Affärer på Comfort-kedjan.

När du beställer din nya dusch med Installerat & Klart ingår produkt, byte och installation i priset.

– Ett vanligt missförstånd är att det krävs en större renovering för att byta ut en traditionell dusch mot en takdusch. Men det går utmärkt att byta bara duschen, säger Lotta Holfve på Comfort-kedjan.

När du väljer att beställa din nya takdusch med tjänsten Installerat & Klart ingår produkt, byte och installation i priset.

Hur beställer jag min nya takdusch med Installerat & Klart?

  • Välj bland olika stilar och bestäm vilken takdusch du vill ha på comfort.se. Glöm inte att kontrollera takhöjden i duschen så takduschen får plats.
  • När du går vidare till kassan, väljer du vilken dag du önskar att få din takdusch installerad och vilket ditt lokala Comfortföretag som ska installera. Du och betalar via Klarna direkt i webbshopen. Du får också ange vilken dag du önskar få din takdusch installerad.
  • När köpet är genomfört får du en bekräftelse och blir sedan kontaktad av det Comfortföretag du valt för en exakt tidsbokning för installationen.

Comforts certifierade installatör montör installerar och kontrollerar att allt fungerar när installationen är färdig. De tar också med sig din gamla dusch för återvinning.

Självklart kan du också välja att köpa alla takduschar på comfort.se eller Comforts takduschar utan installation. Du hämtar då själv ut den i din lokala Comfortbutik.

Utvalda produkter