Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Tjänster

Brunnsborrning för vatten och värme

Vi hjälper dig med brunnsborrning

Vi erbjuder högkvalitativa brunnsborrningstjänster för både privatpersoner och företag. Med vår expertis, moderna utrustning och fokus på kundnöjdhet strävar vi alltid efter att leverera de bästa lösningarna för dina vattenbehov. Med lång erfarenhet inom branschen har vårt team förtroendet att hantera alla typer av projekt. Vi förstår vikten av att använda rätt teknik och metod för att säkerställa en effektiv och pålitlig brunnsborrning. Varje projekt är unikt, och vi förstår att olika kunder har olika behov. Vårt dedikerade team samarbetar med dig för att skapa anpassade lösningar som passar dina specifika krav och förutsättningar. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa långsiktiga relationer.

Brunnsborrning .jpg

Mer information

Miljöbrunnen

Miljöbrunnen är brunnen med större borrhålsdiameter, 140 eller 165 mm. Här kan man göra extra infodringar och tätning mot försurning och föroreningar, även i efterhand. Brunnen är infodrad med foderrör minst 2 m i fast berg och/eller extra beklädnadsrör till minst 9 m djup. Miljöbrunnen är ett bra alternativ för framtiden. Särskilt i områden med salt eller surt vatten eller där föroreningar kan påverka vattnet.

Grusfilterbrunn

I vattenförande grus- och moränlager är Avanti grusfilterbrunn det bästa och enklaste alternativet. Ett perforerat filterrör förs ner i vattenförande lager. Tätning görs mellan foderrör och filterrör. Filterrörets längd dimensioneras efter vattenbehovet. Mycket lämplig i gruslager där vattnet normalt håller hög kvalitet.

VLF (Very-Low Frequency)

När det behövs större vattenmängder och markområdet är stort eller vid svårigheter att få fram vatten är VLF-metoden välkänd och effektiv. För att brunnsborrarna enklare ska kunna hitta bästa platsen att borra på, använder vi ett instrument som registrerar elektromagnetiska vågor från berggrunden. De värden man får fram visas som kurvor och profiler i datorn och man får en bild av bergets struktur. För att visa en vattenförande sprickas läge och karaktär krävs noggrann utvärdering av VLF-mätningarna. Mätresultaten bör tolkas av en erfaren brunnsborrare eller hydrogeolog.

Läs mer om våra erbjudanden:

Kontakta oss

Behöver du en skräddarsydd lösning för din brunnsborrning? Har du frågor om våra tjänster eller vill ha en offert? Tveka inte att kontakta oss. Vårt dedikerade team står redo att assistera och erbjuda expertis för att uppfylla dina behov.