Rörledningsfirma B. Erlandsson AB

Rörledningsfirman B. Erlandsson AB, en del av Djupedals Gruppen AB, erbjuder tjänster inom VVS, industri, service och entreprenader, nyinstallationer samt fjärrvärme, kyla och ånga. Vi arbetar tätt ihop med vårat systerbolag Djupedals Rör AB. Med cirka 50 medarbetare fördelade på fyra orter – Vänersborg, Vårgårda, Alingsås och Kvänum – vänder vi oss till både privatpersoner och företag. I vår butik hittar du inspiration och hjälp för ditt nya badrum. Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är också en del av Comfortkedjan - en av Sveriges största installationskedjor.

sda

Vi finns här för alla dina VVS-behov

Med vår omfattande erfarenhet och djupa branschkunskap garanterar vi högsta kvalitet i varje projekt. Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud och vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi täcker alla dina VVS-behov, från nyinstallationer och underhåll till specialiserade lösningar inom fjärrvärme och kyla. Vi har också en butik för inspiration och professionell hjälp för ditt drömbadrum, installation eller bara rådgivning. Välkommen in till oss!

Våra tjänster för privatperson

Nedan kan du ta del av vårt tjänsteutbud, klicka för att veta mer om varje tjänst. Låt oss hjälpa dig med allt från installation och underhåll till kompletta renoveringar och energieffektiva systemlösningar.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer o.ch erbjudanden

Inspiration & trender

  • Inspiration & trender

Upptäck Havens Serie H2 i Smoked Oak

Välkommen till en värld av lyx och funktionalitet med Havens Serie H2 i Smoked Oak. Denna exklusiva serie badrumsmöbler kombinerar tidlös elegans med praktisk design, vilket gör den till det perfekta valet för ditt moderna badrum. Haven lanserar även en nyhet: Haven H2 med lösningar för tvättstuga, här med exklusiva och praktiska "pocketdoors" för att elegant kunna dölja tvättmaskin och skapa användbar förvaring.

  • Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder. Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

  • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: