Djupedals Rör

Djupedals Rör är en pålitlig VVS-firma som har servat kunder sedan 2007. Med filialer i Alingsås, Vårgårda och Kvänum samt vårt systerbolag Rörledningsfirma B. Erlandsson AB i Vänersborg, erbjuder vi omfattande VVS-tjänster i en bred krets för både privatpersoner och företag. Vi hanterar allt inom VVS, från installation och underhåll av värmepumpar till kompletta badrumsrenoveringar. Vi arbetar även mot företag, med specialiserade lösningar för entreprenad, industri och fastigheter. Kontakta oss för professionell och kvalitativ VVS-service.

sda

Just nu

Aktuella erbjudanden

Comfort har ständigt nya kampanjer med installation och produkter till kanonpriser! Här hittar du alla Comforts kampanjer och erbjudanden.

Välkommen till våra Comfort butiker!

I Alingsås och Vårgårda har du möjlighet att besöka någon av våra Comfort-butiker! Välkommen in för inspiration och prata med vår personal om alla dina VVS-frågor. Du hittar våra öppettider här:

Tjänster för privatpersoner

Djupedals Rör erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster för både privatpersoner och företag. Med många års erfarenhet och hög kompetens säkerställer vi kvalitet och tillförlitlighet i varje projekt. Nedan kan du ta del av vårat tjänsteutbud, klicka om du vill veta mer om tjänsten.

En del av Comfort-kedjan

Djupedals Rör är stolt medlem av Comfortkedjan, en av Sveriges största installationskedjor. Som en del av denna kedja garanterar vi att våra kunder får tillgång till de bästa produkterna och den senaste tekniken inom VVS. Våra montörer är certifierade och har genomgått omfattande utbildning för att säkerställa att varje installation utförs med högsta noggrannhet och professionalism.

Vi har en djup förståelse för våra kunders behov och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Vårt team är dedikerat till att erbjuda förstklassig service och långsiktiga lösningar som förbättrar komforten och funktionaliteten i ditt hem eller företag.

Jobba hos oss

Att arbeta på Djupedals Rör innebär att vara en del av ett erfaret och dedikerat team inom en ledande VVS-firma. Hos oss får du chans till stort ansvar och att växa i din roll. Som medlem av Comfortkedjan har vi tillgång till de bästa produkterna och tekniken i branschen. Om du vill vara en del av en trygg och framåtsträvande arbetsplats, är Djupedals Rör rätt val för dig!

Här kan du ta del av våra lediga tjänster just nu.

Vi söker dig som är utbildad VVS-montör

Dina arbetsuppgifter kommer att vara service och installationer hos privatpersoner, bostadsbolag, byggföretag och industri.

Inspiration och trender

  • Inspiration & trender

Upptäck Havens Serie H2 i Smoked Oak

Välkommen till en värld av lyx och funktionalitet med Havens Serie H2 i Smoked Oak. Denna exklusiva serie badrumsmöbler kombinerar tidlös elegans med praktisk design, vilket gör den till det perfekta valet för ditt moderna badrum. Haven lanserar även en nyhet: Haven H2 med lösningar för tvättstuga, här med exklusiva och praktiska "pocketdoors" för att elegant kunna dölja tvättmaskin och skapa användbar förvaring.

  • Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder. Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

  • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: