Offertförfrågan

Behöver du professionell hjälp med installation, reparation eller underhåll? Vi är här för att hjälpa dig! Oavsett om det gäller värmepumpar, kylsystem, elinstallationer eller rörarbeten, så har vi experter på alla områden redo att hjälpa dig med just ditt behov. Fyll i vårt offertformulär med dina detaljer och önskemål, så återkommer vi inom några dagar med ett erbjudande. Låt oss ta hand om ditt projekt, så att du kan känna dig trygg med att arbetet blir utfört med högsta kvalitet och professionalism. Skicka in din förfrågan idag och ta första steget mot en smidig och effektiv lösning!

Ternstedt Invent

Offertförfrågan Värmepump

Behöver du få en helt ny värmepump installerad? Fungerar inte din värmepump som den ska? Eller vill du göra en funktionskontroll av din värmepump för att säkerställa optimal drift? Skicka gärna in din förfrågan så hör vi av oss med en skräddarsydd offert! Vi återkommer så snart vi kan.

Vad behöver du hjälp med?
Vid installation: Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

Ternstedt Invent

Offertförfrågan Elektriker

Behöver du en ny elinstallation? Har du problem med befintlig elutrustning? Eller önskar du en säkerhetskontroll av dina elinstallationer för att säkerställa att allt fungerar som det ska? Skicka gärna in din förfrågan så kontaktar vi dig med en offert anpassat efter dina behov! Vi hör av oss så snart vi kan.

Vad behöver du hjälp med?

Ternstedt Invent

Offertförfrågan Rörmokare

Behöver du professionell hjälp med rörinstallationer? Upplever du problem med ditt avloppssystem? Eller behöver du kanske byta ut din läckande kran? Skicka in din förfrågan med just ditt ärende till oss så kontaktar vi dig snarast för offert!

Vad behöver du hjälp med?

Ternstedt Invent

Offertförfrågan Kyla

Letar du efter en pålitlig installation av kylsystem? Har ditt nuvarande kylsystem börjat krångla? Eller vill du genomföra en noggrann funktionskontroll av ditt kylsystem för att garantera dess effektivitet? Fyll i formuläret och skicka till oss så kontaktar vi dig snarast för offert!

Vad behöver du hjälp med?