Färdigt Badrum

Går du i renoveringstankar? På Ternstedt Invent hjälper vi till med hela processen - från idé till verklighet. Med erfarna och certifierade montörer är vi ditt trygga val. Vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och önskemål, och vi levererar skräddarsydda lösningar som kombinerar funktionalitet och stil. Vi finns i Linköping, Åtvidaberg, Kisa, Rimforsa, Västervik och även i Örebro, för dig som bor i närområdet och vill renovera badrummet. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömbadrum med högsta kvalitet och professionalism. Vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök där vi mäter och ser vilka möjligheter som finns med just din renovering. Som en del av Comfortkedjan är vi ditt trygga val gällande certifieringar och garantier. Kontakta oss idag för att påbörja din badrumsrenovering!

sda

Så går det till

Dröm och planera

Vi hjälper dig gärna med inspiration och planering av ditt nya badrum, antingen i butik, online eller hemma hos dig.

Visualisera

Med hjälp av 3D-ritningar testar vi olika stilar för hitta rätt badrumsdesign för dig.

Fast pris & tidplan

Vi skräddarsyr en tidplan och kostnadsfri offert med beskrivning av hela arbetet från start till slutkontroll.

Installation

Våra certifierade rörmokare, elektriker och plattsättare ser tillsammans med din samordnare till att alla byggmoment och installationer utförs på rätt sätt och levereras i tid.

Garantier och kontroll

Hos oss kan du känna dig trygg med generösa garantier på både produkter och utfört arbete.

Trygghetsgaranti

Teckna vår trygghetsgaranti för att inte behöva oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar när du råkar ut för en vatten- eller maskinskada relaterad till den VVS-installation vi utfört.

Ternstedt Invent

Boka ditt hembesök idag!

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök där vi utforskar olika alternativ och idéer tillsammans med dig. Under besöket diskuterar vi dina önskemål och analyserar de möjligheter som finns. Efter hembesöket skapar vi en detaljerad 3D-ritning av ditt framtida badrum.

Vi går igenom alla detaljer, inklusive en byggoffert och olika inredningsval, i en avslappnad miljö direkt i vår butik. Låt oss hjälpa dig att skapa det badrum du alltid har drömt om.

Tveka inte att skicka in dina uppgifter idag, så kontaktar vi dig.

Har du frågor om Färdigt Badrum? Tveka inte att kontakta oss.

Vi finns tillgängliga för dig. Vi har också en utställning i Tornby, Linköping där du är varmt välkommen in för inspiration och frågor.

Hitta till oss

Vi har vår fina utställning i Tornby, Linköping dit du är välkommen att inspireras. Här hittar du ett noggrant utvalt sortiment av marknadens ledande leverantörer - såsom Ifö, Svedbergs, INR och Macro. I vår fina utställning hittar du smarta lösningar och färgkombinationer. Välkommen in till oss, vi står redo att besvara alla frågor kring just din badrumsrenovering.